Surorile dispărute în Dunăre, în zona portului Isaccea, de negăsit. Mama celor două minore muncește în Anglia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Surorile dispărute în Dunăre, în zona portului Isaccea, de negăsit. Mama celor două minore muncește în Anglia
Surorile dispărute în Dunăre, în zona portului Isaccea, de negăsit. Mama celor două minore muncește în Anglia

Structurile din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila au reluat activitățile specifice în vederea reluării misiunii de căutare a celor două surori în mediu acvatic în zona portului Isaccea.

La intervenție participă de la ISU Tulcea - 8 subofițeri (2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD; de la ISU Brăila - 3 subofițeri ( scafandri), cu o autospecială de transport scafandri. Potrivit unor surse, citate de Observator, mama celor două surori ar fi în Marea Britanie. 

Reamintim că pompierii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 21 iunie, în jurul orei orei 16:10, prin apel la 112, pentru căutarea a două fetițe, surori (aproximativ 11 și 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din orașul Isaccea. La locul solicitării s-au deplasat 7 subofițeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea tip B2.

Două minore, căutate după ce au dispărut în zona Portului Isaccea. Una dintre fetițe încerca să își salveze sora

De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați. La fața locului au ajuns două echipaje de la IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și SVSU Isaccea. La căutări a participat și localnici cu o ambarcațiune. Din primele informații, minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal. În cadrul operațiunilor de căutare, cei doi scafandri de la ISU Tulcea au stabilit zona de căutare. În sprijin se deplasează echipa de scafandri de la ISU Brăila, spre locul intervenției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel