Supărat că a pierdut banii la păcănele, un bărbat a furat încasările sălii ca să joace în altă parte

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Supărat că a pierdut la păcănele, un băiat în vârstă de 19 ani din localitatea maramureșană Baia Sprie a profitat de neatenţia angajatei şi a furat toate încasările, potrivit ȘtirileProtv.

După ce a furat toate încasările sălii, bărbatul a reuşit să fugă şi s-a adăpostit în altă sală de jocuri de noroc, în speranţa că de această dată va câştiga și, totodată, va scăpa de autorități. El a fost surprins însă de camerele de supraveghere, aşa că poliţiştii i-au dat repede de urmă.

Totul a început când bărbatul în vârstă de 19 ani a intrat în cafeneua unde erau şi jocurile de noroc. Astfel, el a reușit să piardă toți banii pe care îi avea la el, aproximativ 1.000 de lei, potrivit ȘtirileProtv.

Ulterior, pentru a-și recupera pierderea, el a intrat în spatele tejghelei de unde a luat un plic în care erau ţinute încasările, mult mai mari decât suma pierdută de acesta, peste 3.000 de lei. Apoi, băiatul a plecat rapid din cafenea, fără să îşi dea seama că a fost filmat de camerele de supraveghere.

“În baza semnalmentelor oferite de reclamant, poliţiştii din Baia Sprie au reuşit identificarea. A fost reţinut pentru 24 de ore”, a precizat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș. Potrivit autorităților, tânărul și-a admis fapta şi a returnat toţi banii. Cu toate acestea, el nu a scăpat de dosarul penal întocmit pe numele său.

 

Supărat că a pierdut la păcănele, un bărbat a plecat cu aparatul acasă

 

Incidentele din sălile de jocuri sunt tot mai numeroase. Scene asemănătoare au fost surprinse și într-o localitate din Gorj, unde un aparat de jocuri de noroc dintr-un bar a fost furat de față cu alți clienți fără ca nimeni să schițeze vreun gest.

Un bărbat s-a supărat atât de tare după ce a pierdut 2.000 de lei la o sală de jocuri de noroc, încât acesta a ridicat aparatul și l-a urcat într-o mașină. Bărbatul l-a dus pe câmp, unde l-a spart pentru a-și recupera banii. Suma a ajuns în cele din urmă la polițiști, iar individul este cercetat penal.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din barul aflat la câțiva kilometri de Târgu Jiu se poate observa cum bărbatul ia aparatul, supărat că îi înghițise toți banii, scrie ȘtirileProtv.

“Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, a declarat Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj. 

În urma incidentului, bărbatul spune că nu mai vrea să audă de jocuri de noroc, însă a specificat că nu regretă faptele întâmplate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel