Summit Sibiu. Președintele Iohannis, discuţii cu Donald Tusk

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat joi, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu prim-ministrul Republicii Finlanda, Juha Sipila, despre modalităţile de cooperare pentru pregătirea Summitului de la Sibiu şi a viitoarei Agende Strategice a UE pentru perioada 2020 - 2024.

Întrevederea lui Iohannis cu Tusk şi Sipila a avut loc la Consiliul European de la Bruxelles.  "Modalităţile de cooperare pentru pregătirea Summitului de la Sibiu şi a viitoarei Agende Strategice a Uniunii pentru perioada 2020 - 2024 au constituit temele de discuţie abordate în cadrul întâlnirii", informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale. Finlanda va prelua de la România preşedinţia Consiliului UE în semestrul al doilea al anului 2019.

În perspectiva Summitului European Informal de la Sibiu din 9 mai 2019, preşedintele Klaus Iohannis "a reafirmat angajamentul ţării noastre de a colabora îndeaproape cu preşedintele Consiliului European pentru pregătirea acestui moment-cheie, simbolic atât pentru viitoarea preşedinţie a României la Consiliul UE, cât şi pentru Uniunea Europeană în ansamblul său", precizează Administraţia Prezidenţială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel