Sumarul evenimentelor de azi, 17 septembrie: Cele mai importante titluri ale zilei

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Rămâi conectat cu cele mai importante titluri ale zilei. Știri Diaspora îți prezintă o sinteză a principalelor subiecte apărute în cea de-a doua parte a zilei.

- Fosta soție a primarului care și-a umilit fiica dezbrăcată, reacționează: „Ea NU a fost afectată de acest incident“: Femeia susține că fiica nu a fost afectată de „acest incident de familie” și spune că totul este o acțiune de denigrare a adversarilor politici ai primarului,  în campania electorală pentru alegerile locale.

- Proteste anunţate în plină pandemie. Românii şi mişcarea împotriva măştii de protecţie: În mediul online au apărut mai multe grupuri care se declară împotriva măsurilor sanitare stabilite de autorităţi. Una dintre comunităţile care a apărut pe Facebook se numeşte "Fără Botniţă" şi îndemnă, prin mesaje, la nepurtarea măştii de protecţie în spaţiile publice. În plus

- Iohannis, câștigătorul Premiului Kaiser Otto acordat de Germania: „S-a angajat în lupta împotriva corupției și nepotismului“: Ministrul federal de externe Heiko Maas (SPD) va da citire unui Laudatio cu prilejul decernării premiului Kaiser Otto,. Laureatul din acest an este tocmai președintele român Klaus Iohannis. 

- Incendiu puternic pe o autostradă din Germania. Traficul, blocat: O cisternă a luat foc, în această după-amiază, pe autostrada A40, între Duisburg și Mülheim, Germania. 

- Panglică tăiată la inaugurarea unei... toalete, într-o școală din Republica Moldova:Dacă în România cetățenii în prag de alegeri politicienii inaugurează linii de Metrou, pasaje sau grădinițe, în Republica Moldova alegătorii au fost surprinși să asiste la tăierea unei panglici la inaugurarea unei... toalete.

- Traian Băsescu: „Doamna Firea, sunteți putred de coruptă, doamnă!“. Dialog incendiar între Traian Băsescu și Gabriela Firea, în direct la Tv, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

- Româncă, candidată a unui partid din Italia, ținta atacurilor xenofobe: „Țiganco! Ai numai c***t în creier!”.Românca Aylin Nica locuiește în Italia de 11 ani și este candidată la Consiliul Local Vignola cu Lega Salvini Premier.

- Coronavirus Franța: Nou record de cazuri în 24 de ore. Franța a înregistrat 10.593 noi cazuri Covid-19 în 24 de ore, stabilind un nou record în ceea ce privește bilanțul zilnic, în timp ce număr total de infectări cu corornavirus a ajuns la 415.481, a spus joi Ministerul Sănătății, relatează Reuters.

- Italia. Un muncitor român i-a zdrobit capul clientului: „Nu a fost crimă intenționată, doar s-a apărat!”. Florin N., un mecanic român, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare cu executare în Italia, fiind găsit vinovat de crimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel