Sumarul evenimentelor de azi, 10 octombrie: Cele mai importante subiecte ale amiezii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Știri Diaspora îți prezintă sumarul principalelor știri apărute în prima parte a zilei de 10 octombrie 2020

- Coronavirus România, 10 octombrie. Un nou RECORD NEGRU: Peste 3.500 de infectări. Grupul de Comunicare Strategică anunță numărul românilor infectați cu coronavirus. Informațiile sunt date publicității sâmbătă, 10 octombrie 2020, valabile pentru ora 13.00. 

- Nouă escrocherie, pusă la cale de români, face ravagii în Austria: „Doar puțină apă, te rog!“

- Bilanț coronavirus Diaspora. EXPLOZIE de cazuri în UNGARIA: Crește numărul românilor infectați în afară:Grupul de Comunicare Strategică transmite astăzi că până la această oră 6.812 (+35) de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus). 

- Olanda. Românul care a spulberat cu mașina un grup de fete, după ce a fost refuzat, depistat și încarcerat în Belgia. Românul în vârstă de 23 de ani care ar fi lovit cu viteză un grup de fete în Rijsbergen, Olanda, a fost identificat și arestat. Vineri dimineață, magistrații i-au prelungit  arestul preventiv cu două săptămâni. Bărbatul este suspectat de tentativă de omor.

- CUTREMUR de 4 grade pe scara Richter, în Prahova

 -Italia. Detalii noi în cazul Mariei, fetiţa româncă de 9 ani găsită moartă şi dezbrăcată în piscină: „Mașina lui Daniel era pe alee“ . Noi detalii în cazul Mariei Ungureanu, fetița româncă de 9 ani care a fost găsită moartă şi dezbrăcată în piscina unei stațiuni din San Salvatore Telesino (Benevento), pe 19 iunie 2016. Daniel, tânărul român cercetat pentru crimă și agresiune sexuală, avea mașina parcată pe o alee din stațiune.

 - Spania. Un român și-a făcut singur dreptate, cu toporul: A surprins o altă româncă și pe iubitul ei că îl jefuiau. Un român în vârstă de 41 de ani a atacat cu un topor doi infractori, un maghrebian de 50 de ani și o româncă de 20 de ani, pe care i-ar fi surprins când încercau să îi forțeze mașina în parcarea unui centru comercial din zona Son Malferit, în Palma. 

- Alexandru Rafila: România este pe primul loc la numărul deceselor cauzate de coronavirus. Reprezentantul României la OMS - Alexandru Rafila a declarat, vineri, că România ar putea fi considerată focarul din Europa din cauza numărului foarte mare de infectări.

- Italia. Muncitor român confirmat pozitiv cu Covid-19 după ce plecase să lucreze în altă fermă. Măsuri dure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel