Spania. Un român și-a făcut singur dreptate, cu toporul: A surprins o altă româncă și pe iubitul ei că îl jefuiau

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 41 de ani a atacat cu un topor doi infractori, un maghrebian de 50 de ani și o româncă de 20 de ani, pe care i-ar fi surprins când încercau să îi forțeze mașina în parcarea unui centru comercial din zona Son Malferit, în Palma. 

Presupusul hoț a primit o lovitură gravă de topor în braț, fiindu-i tăiate  tendoanele. Poliția națională i-a arestat pe cei trei implicați, doi pentru tentativa de jaf și pentru furtul unei mașini furate, iar al treilea pentru agresiune.

Evenimentele s-au produs joi în jurul orei 15.00, în parcarea unui centru comercial din zona Son Malferit, din Palma, când românul, de 41 de ani,  urma să-și ia mașina când a surprins un cuplu care încerca să forțeze ușile. Proprietarul vehiculului s-a confruntat cu hoții, iar maghrebianul l-a lovit cu pumnul în față și a încercat să-l înjunghie cu un cuțit.

Conform versiunii proprietarului vehiculului, acesta a fost inițial uimit de pumn, dar a reușit să scoată un topor pe care îl purta în portbagaj și l-a lovit cu hoțul în braț. Cuplul a fugit apoi.

A ajuns la spital cu tendoanele tăiate

 

O patrulă a Poliției Naționale s-a deplasat la fața locului după ce a primit anunțuri care avertizau că în parcare avea loc o bătaie. Agenții l-au găsit pe proprietarul mașinii acolo și, după ce au auzit versiunea sa despre cele întâmplate, au început eforturile de localizare a fugarilor. Suspecții au fost găsiți la scurt timp după aceea într-un spital din Palma, unde bărbatul primea asistență. Avea o leziune gravă la un braț, după ce  lovitura de topor îi tăiase tendoanele, potrivit Diario de Mallorca.

Polițiștii au verificat ulterior că bărbatul rănit a ajuns la centrul medical conducând un vehicul la care schimbase plăcuțele de înmatriculare și era declarat furat. De asemenea, nu avea permis de conducere. Cuplul a fost arestat ca presupus autor al jafului vehiculului. În plus, bărbatul, care are numeroase dosare la poliție, a fost acuzat și pentru infracțiunile de falsificare a plăcuțelor de înmatriculare și împotriva siguranței circulației.

Bărbatul care l-ar fi lovit ar fi fost arestat și pentru o infracțiune de vătămare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel