Suedia. Asistentă româncă: „Prima recomandare dată a fost plimbați-vă în aer liber!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O asistentă medicală româncă din Suedia, a povestit în această seară, la „Sinteza zilei”, de la Antena 3, că prima recomandare a autorităților a fost să îndemne oamenii să se plimbe cât mai mult.

„Oamenii sunt preocupați de coronavirus, se vorbește zilnic în toate mediile și între toate persoanele. Faptul că oamenii au înțeles despre ce e vorba, că li s-a explicat într-un mod simplu a contat, la români populația nu înțelege despre ce e vorba.

La noi chiar se păstrează distanța socială. Cu mici excepții se păstrează în totalitate. Niște simple dungi pe podelele magazinelor țin oamenii la distanță. Fără măști, fără mănuși sau alte forme de restrângere.

La noi se sărbătorește deja 1 mai, jucând jocuri de societate. Sunt oameni ieșiți de toate vârstele afară, fără măști sau altceva. Prima recomandare dată la începutul pandemiei a fost plimbați-vă în aer liber, stați cât mai mult la soare, mișcați-vă cât vă permite starea de sănătate. Ni se spune zilnic să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun”, a povestit asistenta, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel