Poveste de dragoste dintre o polițistă și un pușcăriaș. Evadare cu final tragic: el rearestat, ea se sinucide

Elena Didila |
Data publicării:
Sursa Foto YouTube
Sursa Foto YouTube

Cei doi îndrăgostiți  își pierduseră urma cu o săptămână în urmă dintr-o închisoare din Alabama. Au fost urmăriți până în Indiana. Inițial, s-a crezut că bărbatul  a răpit-o pe polițistă pentru a acoperi evadarea.

Evadarea amoroasă a unui ofițer de închisoare și a unui prizonier din Alabama s-a încheiat cu o tragedie. Polițistă, Vicky White, 56 de ani, care a fost întotdeauna considerată un agent model și aproape de pensionare, a ajutat în urmă cu o săptămână un deținut să evadeze din închisoare. Cei doi aveau o relație amoroasă de câțiva ani, potrivit unui articol publicat de TGcom 24.

Bărbatul, Casey White, în vârstă de 38 de ani, se afla în închisoare, fiind suspectat de crimă. Însă cuplul a fost identificat de polițiștii din Indiana și oprit: femeia a murit în spital din cauza rănilor pe care le-a provocat cu o armă de foc când și-a dat seama că totul s-a terminat. El, rearestat, este acum internat. Inițial s-a crezut că deținutul l-a răpit pe agent, dar apoi a devenit clar că femeia este complice la evadare.

 

Evadarea celor doi

 

În timpul anchetei adevărul despre relația dintre cei doi ieșise la iveală: potrivit autorităților, polițistul îl ajutase de bună voie pe deținut să-și organizeze evadarea. Șeriful din comitatul Lauderdale, Rick Singleton, descoperise de fapt că între Vicky White, director adjunct al departamentului penitenciarului județean, și Casey White, reținut pentru o acuzație de crimă, exista o relație romantică.

Cei doi, care au același nume de familie, dar nu sunt rude, au dispărut vineri, 29 aprilie, după ce aceasta a spus că îl duce pe deținut la tribunal dar nu înainte de a face mai întâi o vizită la medic pentru că acesta nu se simte bine.

Totuși, cuplul nu a ajuns niciodată în instanță, la fel cum femeia nu a mers niciodată la controlul medical.

 

Totul a fost plănuit în amănunt

 

Potrivit autorităților, relația dintre cei doi datează din 2020, când Casey White, care ispășea deja o pedeapsă într-o închisoare de stat, a fost adus pentru prima dată în județul Lauderdale pentru o citație. „Din câte știm, acesta a fost primul contact fizic pe care l-au avut”, a spus Singleton, menționând că cuplul a continuat să comunice după ce a fost transferat înapoi la închisoare.

Șeriful, în timpul percheziției, mai arătase că cei doi au o „relație specială” confirmată, parțial, de ceilalți deținuți: fugarul „a primit în plus hrană și privilegii pe care nimeni altcineva nu le avea”. 

În plus, CNN a relatat că polițista a făcut mișcări financiare importante în săptămânile premergătoare evadării: a anunțat că intenționează să se pensioneze din funcția de director adjunct al departamentului penitenciarului județean și și-a vândut casa la un preț mult sub valoarea de piață. (a obținut 95 de mii de dolari, în timp ce valora 204 de mii).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel