SUA. O echipă de ROMÂNI a poziționat țara pe PRIMUL loc în LUME pe harta tehnologiei juridice

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Echipa românească, Legal Shapers, finalista ediției Global Legal Hackathon 2019, a câștigat marele premiu al ediției globale de la New York, în finală din 4 mai, impresionând juriul internațional prin proiectul propus, informează Știrile PRO TV.

Câștigătoare a ediției locale a Global Legal Hackhaton România 2019 organizată de societatea de avocatură Hristescu & Partners în București la finalul lunii februarie, echipa Legal Shapers a impresionat juriul internațional de la New York prin proiectul său inovativ.

Aplicatis Lawrelai (Law related AI), ușor accesibilă prin intermediul Facebook Messenger, este primul consultant juridic de călătorii.

România a concurat la New York alături de alte unsprezece echipe puternice din toate colțurile lumii, echipele finaliste venind din țări precum China, Germania, Australia, Italia, SUA.

 

Aplicația Lawrelai, soluție cu acoperire globală

 

Succesul aplicației Lawrelai în fața juriului internațional este rezultatul muncii echipei Legal Shapers, care a dezvoltat o soluție cu acoperire globală și o componentă gratuită de răspunsuri juridice cu privire la cele mai frecvente situații cu care ne putem confrunta în timpul unei călătorii în străinătate.

În cazul unei urgențe imediate, Lawrelai oferă asistență juridică personalizată contra-cost, punând la dispoziția utilizatorilor consultanță profesională prin intermediul partenerilor locali.

Echipa Legal Shapers, care a reprezentat România în ediția globală din New York este formată din avocații Roxana Pistolea, Roxana Mihaela Căţea, Tudor Colțan și specialiștii IT Petruș Bălașa și Eduard Mirică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel