SUA. Gemeni români, vedete într-un oraș: „Misterioși, frumoși și identici”. Cine sunt Răzvan și Sebastian

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Instagram @the_twins_of_buckhead
Sursa foto: Instagram @the_twins_of_buckhead

Răzvan și Sebastian Blidariu au devenit vedete în Buckhead, Atlanta, SUA.

„Îmbrăcați în ținute identice, vorbind cu accent european și plimbându-se pe străzile din Buckhead, acești gemeni frumoși au devenit vedete locale datorită aspectului lor plin de mister. Să faci poză cu ei când îi vezi a devenit un sport local. Sunt misterioși, sunt frumoși și sunt identici…”, așa începe buckhead.com un reportaj spectaculos despre gemenii români. 

Sebastian și Răzvan Blidariu, originari din România, au fost educați de mici de părinții lor „să lupte în fiecare zi pentru a evoluta la următorul nivel”. Și asta au făcut. 

Când au împlinit 18 ani, părinții lor le-au făcut cadou 100 de dolari și probabil se așteptau să facă ceea ce mulți tineri ar fi făcut la acea vârstă: să-și cumpere ceva ce-și doreau demult, să facă o excursie în vreun loc de vis, etc. Ei au luat banii și au pus bazele unei fabrici de confecții de pantaloni. Inițial, fabrica avea doar două mașini de cusut, vechi de 25 de ani, dar de-a lungul anilor a ajuns să aibă 250 de angajați și să producă 2.500 de pantaloni pe zi, a povestit Răzvan pentru sursa citată.

 

„Am decis să ne proiectăm propriul stil”

 

Succesul în continuă creștere a afacerii lor i-a făcut să se extindă și peste hotare: Italia, Spania, Germania și, în cele din urmă, în SUA. 

„Guvernul comunist s-a gândit să dea serialul la televizor (n.r. - Dallas) pentru a arăta poporului român cât de răi sunt americanii. Bineînțeles, reacția a fost opusă. Așa că toată lumea l-a îndrăgit; bărbații îl iubeau pe J.R., femeile o iubeau pe Barbara.  La vremea aceea se transmitea doar de două ori pe săptămână timp de 45 de minute, iar străzile erau goale în acea perioadă de timp. Nu mai era nimeni pe străzi, toți erau în fața televizorului”, a povestit Sebastian. 

După ce România a intrat în Uniunea Europeană, industria de textile s-a mutat spre Est și cei doi frați au decis să schimbe domeniul. Inspirați din călătoriile lor prin America, după ce și-au vizitat rudele din Phoenix, Arizona, cei doi gemeni au decis să deschidă un hotel în estul țării noastre pe care l-au numit „American Hotel” și căruia i-au agățat un uriaș steag american în timpul construcției. După un an de zile s-au plictisit de hotel și au decsi că au nevoie de un proiect la o scară mai largă, unul care să le permită să și călătorească. Așa au ajuns să vândă hotelul și să se apuce de afacerea pe care o conduc acum: spații de joacă pentru copii în interiorul centrelor comerciale.

„După câțiva ani de gestionare a locurilor de joacă în mall-uri, am decis să ne proiectăm propriul stil și am venit cu acest concept, de la zero – Turnul lui Trombi”, a explicat Sebastian.

 

„Este unic, încorporează o mulțime de inovații brevetabile”

 

Un astfel de spațiu de joacă propune o experiență de tip cursă cu obstacole pentru copiii cu vârsta cuprinsă între cinci și doisprezece ani, oferind divertisment în siguranță micuților în timp ce părinții lor fac cumpărături la magazinele din apropiere.

„Deținem brevetul de design în Europa și câteva aici, în Statele Unite. Este unic, încorporează o mulțime de inovații brevetabile și este special conceput pentru centrele comerciale.”

Au instalat primul lor prototip american al „Turnului lui Trombi” în centrul comercial Destiny USA din Syracuse, New York, iar cei doi frați români au planuri ca pe viitor să-l extindă la 20 sau 30 de locații de pe teritoriul american.

 

„Spot_The_Twins_Buckhead”

 

Gemenii Blidariu sunt stabiliți de circa doi ani în cartierul Buckhead din Atlanta și în urmă cu câteva luni patronul unui restaurant din zonă a făcut un cont Instagram numit „Spot_The_Twins_Buckhead” (Găsește Gemenii din Buckhead). În numai o lună de zile, contul respectiv a ajuns să fie urmărit de 4.000 de persoane și oamenii care se întâlneau cu Sebastian și Răzvan pe stradă făceau selfie cu ei și le publicau pe Instagram, etichetând contul dedicat lor.

„Rezultatul a fost că cei doi frați, care nu știau de acel cont și nu cunosc Instagram în întregime, s-au trezit cu interacțiuni pe stradă care le-au creat confuzie. Fiind europeni, preferă să meargă, decât să conducă și deseori pot fi văzuți mergând între St. Regis, Buckhead Village District și câteva dintre restaurantele lor preferate, precum Umi”, scrie site-ul american.

„Această nouă faimă i-a pus față-n față cu necunoscuți care urlau când îi vedeau pe cei doi și le făceau poze, pe care apoi le distribuiau pe contul Instagram. Deși frații sunt bucuroși să cunoască persoane noi, ei se feresc de auto-promovare și numai când un urmăritor (de pe rețeaua de socializare) le-a explicat despre ce este vorba și le-a arătat fotografiile, aceștia s-au simțit mai în largul lor cu ideea respectivă”, mai adaugă sursa citată.

 

„Sunt bucuroși să joace acest joc”

 

„La acea vreme, oamenii nu aveau altceva de făcut decât să se uite la știri negative despre decese și cazuri de coronavirus. Când am văzut cum zâmbesc oamenii și ne fac cu mâna, că sunt bucuroși să joace acest joc, am zis că este ceva bun pentru ei. Pentru noi efortul este foarte mic și beneficiul pe care-l aducem oamenilor este mult mai mare”, a declarat Sebastian. „Mulți oameni ne-au oprit și ne-au spus «ne aduceți bucurie». Este ceva pozitiv”, a mai spus conaționalul nostru.

„Ne-a făcut să ne simțim bine. Da, este ceva pozitiv, de care oamenii se bucură și cred că a venit exact la momentul potrivit. Iar noi alegem Buckhead să fie casa noastră și am fost primiți în mod foarte călduros de oamenii de aici, așadar vom continua să facem asta. Acesta este modul nostru de a spune mulțumesc”, a adăugat Răzvan.

 

Două manechine care să-i reprezinte pe cei doi în fața unui restaurant

 

Restaurantul Umi din cartierul american a decis să pună în fața localului chiar și două manechine care să-i reprezinte pe cei doi gemeni români.

Între timp, gemenii Blidariu i-au cerut patronului de restaurant care a creat contul Instagram să-l închidă fiindcă preferă să dețină controlul asupra imaginii lor pe platformele de socializare, dar au deschis ei înșiși un cont: @the_twins_of_buckhead.

Răzvan și Sebastian, care sunt burlaci, locuiesc împreună în Buckhead: „Suntem identici. Aceasta este povestea gemenilor identici. Te naști împreună, trăiești împreună.”

„Parteneriatul nostru a început cu 9 luni înainte de a ne naște. Este o legătură care nu poate fi ruptă”, a adăugat Răzvan.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel