SUA. Drama familiei românului care a lucrat pentru Trump. Nu şi-a văzut fetiţa, care e pe moarte, de aproape 2 ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Zoltan Tamaș, un imigrant român, în vârstă de 38 de ani, care a venit în Statele Unite cu familia sa legal și a fost la un moment dat şofer pentru președintele Trump, e arestat de U.S. ICE.

Soţia românului a povestit pentru Palm Beach Report, citată de Daily Mail, drama prin care trece familia ei de 19 luni. Femeia spune că au ajuns în SUA după ce au câştigat Loeria Vizelor, şi-au cumpărat o casă de 60.000 de dolari în Palm Beach, iar Zoltan a avut mai multe joburi, inclusiv şofer al familiei lui Donald Trump.

Soția lui Zoltan Tamaș spune că nu a putut să îl vadă pe soţul ei din momentul arestării, în urmă cu 19 luni, acesta ratând aniversarea de 12 ani a băiatului lor, dar şi pe cea de 8 ani a fiicei lor.

Citește și Românul care a lucrat pentru Donald Trump, în arestul Autorităţii americane pentru imigraţie

Fetiţa, Rania, s-a născut cu o gravă afecţiune cardiacă, iar medicii au anunţat-o pe mamă că mai are foarte puţin de trăit.

Avocatul românului spune că acesta a fost sunat pentru un interogatoriu de ICE, care după ce românul s-a prezentat de bună voie la discuţii l-a reţinut şi nu l-a mai lăsat niciodată să îşi vadă familia.

Ar fi trebuit deportat în aprilie 2019, dar avocatul a reuşit să obţină suspendarea ordinului, fără însă să ştie când va fi eliberat românul.

Bărbatul a fost acuzat în românia de fraudă în sistemul de asigurări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel