SUA. O româncă va reprezenta un oraș american la concursul Miss California US Nation 2022

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
SUA. O româncă va reprezenta un oraș american la concursul Miss California US Nation 2022
SUA. O româncă va reprezenta un oraș american la concursul Miss California US Nation 2022

Românca Andreea Drăgoi este deținătoarea titlului Miss San Jose US Nation 2022. Andreea și-a început călătoria cu Miss US Nation Pageants după ce a ales să devină concurentă la Miss California US Nation 2022. 

Andreea a fost aleasă pentru a reprezenta orașul San Jose la concursul Miss California US Nation 2022 în luna august a acestui an. Românca a început modelingul anul trecut. Inspirația ei a venit din a vedea prezentări de modă și concursuri la televizor și pe rețelele sociale.

Andreea este studentă cu normă întreagă, este și înotătoare competitivă - face parte dintr-o echipă de înot divizia 1 și salvamar cu jumătate de normă la școala ei. Andreea este frumoasă și inteligentă deoarece reușește să fie una dintre studentele de top din clasa ei, ceea ce a ajutat-o ​​să obțină o bursă la San Jose State University. În țara natală, România, Andreea a obținut mai multe titluri de înot la campionatele naționale și s-a calificat la Campionatele Europene și Mondiale de juniori. Românca își folosește competitivitatea, ambiția și determinarea pentru a-și canaliza în atingerea obiectivelor și se împinge mereu să facă tot ce este mai bun în orice.

 

Andreea aspiră să aibă propria afacere în domeniul medicinei sportive

 

În calitate de Miss San Jose US Nation 2022, Andreea intenționează să-și folosească titlul pentru a promova programe educaționale mai bune, care includ integritatea și egalitatea ca accent, promovând și inspirând pacea în întreaga lume și, desigur, pentru viitoarele concursuri din diferite orașe/state. Acest lucru se aliniază bine cu platforma ei care este anti-bullying. În viitor, Românca aspiră să aibă propria afacere în domeniul medicinei sportive și să inspire fetele mai tinere să viseze și să-și îmbine pasiunea cu îndatoririle lor zilnice. Andreea crede că industria de modeling este despre talent și determinare, precum și despre inspirarea femeilor din întreaga lume să creadă în sine și să performeze bine sub presiune.

În orașul ei natal, Andreea a apărut la televizor pentru mărci de costume de baie și ședințe foto comerciale. În calitate de deținătoare a concursului Miss US Nation, Andreea va avea ocazia să meargă pentru Săptămâna Modei de la New York în sezonul viitor de toamnă.

„Toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu eram persoana ambițioasă care sunt astăzi, dorind mereu să fac mai bine și forțându-mă chiar și prin momente grele, așa cum m-a învățat mama mea, și străduindu-mă mereu să fiu cea mai bună versiune a mea, așa că pot inspira lumea și pot răspândi pozitivitate”, spune Andreea.

 

Andreea: „Este nevoie de putere, este nevoie de îndrăzneală, răbdare, curaj și stil”

 

Ca regină a frumuseții și fotomodel, Andreea ar dori să spargă stereotipurile conform cărora modelingul înseamnă a avea „corpuri subțiri perfecte”, deoarece consideră că frumusețea interioară este mult mai importantă și mai relevantă și că este vorba doar despre aspect și inteligența nu este importantă. Dimpotrivă. Majoritatea modelelor din ziua de azi studiază cursuri, își extind cunoștințele generale în fiecare zi și sunt foarte capabile.

De exemplu, ca o regină a frumuseții, să pășești pe scenă și să răspunzi la o întrebare de interviu nu este o sarcină ușoară. Modelele își combină frumusețea și inteligența, în timp ce le fac să pară ușor pentru public. „Crede-mă, este nevoie de putere, este nevoie de îndrăzneală, răbdare, curaj și stil. Cred că este important ca oamenii să-și amintească că a avea o față drăguță nu înseamnă că nu sunt inteligentă”, spune Andreea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel