I-a cucerit pe italieni cu frumusețea sa. O româncă are toate șansele să devină Miss Italia

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Românca Francesca Popa s-a calificat în finala Miss Italia
Românca Francesca Popa s-a calificat în finala Miss Italia

O româncă în vârstă de 19 ani i-a cucerit pe italieni cu frumusețea sa. Este vorba despre Francesca Popa, originară din Iași, care s-a calificat în finala națională a concursului Miss Italia.

Francesca Popa s-a născut la Milano, dar părinții săi sunt din Iași.  A fost încurajată de iubitul său să participe la acest concurs de frumusețe și gratie, notează Il Giorno.

Tânăra, de o frumusețe răpitoare, se mândrește că este româncă și a declarat că rochia trimisă de mama sa i-a purtat noroc.

„Îi mulțumesc iubitului meu, fără încurajările lui n-aș fi participat niciodată la acest concurs”, a declarat entuziasmată după finala Miss Italia, Francesca Popa, potrivit sursei citate.

O româncă s-a calificat în finala Miss Italia

Tânăra din România a avut 22 de „rivale”, dar juriul a hotărât că are toate calitățile pentru a merge mai departe în această competiție. Aspirantele la titlu de cea mai frumoasă femeie din Italia și-au etalat calitățile la   concursului Miss Rocchetta Lombardia, organizat la la Arcene, în Piazza Civiltà Contadina, precizează Il Giorno.

Francesca iubește sportul și cifrele.Studiază acest domeniu și lucrează la o firmă de contabilitate. Părinții săi sunt în Anglia și spun că au susținut-o cu tot ce au putut.

Pe rețelele de socializare, Francesca a devenit foarte populară, A primit sute de comentarii de la români, în semn de susținere.

Titlul de Miss Italia 2021 va fi desemnat în luna octombrie. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel