Strigăt de AJUTOR pentru un POLIȚIST rămas pe drumuri: „Îi este rușine că a ajuns în acest stadiu“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Agentul șef principal de poliție Călăraș Vasile, din cadrul DGPMB-Secția 12 Poliție a rămas pe drumuri, împreună cu familia, după ce toată munca sa de-o viață a fost mistuită într-un incendiu. Deși a supraviețuit unui accident auto grav, acum îi este rușine de felul în care a ajuns să trăiască.

Strigăt de ajutor pentru un polițist rămas pe drumuri, alături de familie. După zeci de ani de muncă în condiții grele, desfășurându-și activitatea în ”compania” infractorilor reținuți la Centrul de Reținere și Arest Preventiv, agentul șef principal de poliție Călăraș Vasile s-a trezit fără un acoperiș deasupra capului. Colegii și prietenii săi fac un apel pentru a-l putea ajuta pe polițistul aflat în impas.

Agentul șef principal de poliție Călăraș Vasile, din cadrul DGPMB-Secția 12 Poliție, își desfășoară activitatea de mulți ani la Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Mai precis, îi păzește pe borfașii care ajung după gratii după ce sunt reținuți sau arestați preventiv. „Nu cred că știe cineva senzația de a sta «închis» 12 ore lângă infractori de cea mai joasă speță. Te îmbolnăvești de plămâni, ajungi să ai episoade de depresie și ești oricând expus atacurilor celor aflați după gratii. Vasile, are 49 de ani și, în ciuda faptului că este nevoit să-și desfășoare activitatea în «compania» infractorilor, este un om deosebit, un polițist cum ne-am dori toți să avem oricând lângă noi“, precizează colegii bărbatului pe pagina de Facebook Polițiștii au umor.

 

„A supraviețuit unui accident auto grav“

 

 

„Vasile a suferit foarte mult în viață. Familist convins, are doi copii, a învins multe greutăți până acum, a supraviețuit unui accident auto grav, dar nenorocirea care s-a abătut asupra sa de curând, l-a lăsat pe el și familia sa pe drumuri, la propriu. Locuința modestă în care locuia a fost cuprinsă de incendiu, iar familia Călăraș a ajuns la mila colegilor, a prietenilor, a vecinilor și, în general, a celor cu inimă mare. Colegul meu nu a vrut inițial să-i fac public necazul, dar a cedat insistențelor mele și ale polițiștilor care m-au contactat. A spus că îi este rușine că a ajuns în acest stadiu. I-am transmis să nu dispere și că se va găsi o soluție pentru el într-un final. Oameni buni! Dragi colegi! Dragi manageri! Hai să dăm din puținul nostru o mână de ajutor! NU este o rușine să ajungi astfel! Este o rușine să fii un corupt, un om cu o moralitate îndoielnică. Vasile este un polițist cu inimă mare, integru, gata să sară în ajutorul tuturor! Cine este dispus să ajute, o poate face donând ORICE ESTE DISPUS SĂ DONEZE. Fie că ai o mașină de spălat, un pat, materiale de construcții, haine, etc., de care nu mai ai nevoie, orice este de folos! Dacă nu poți dona, ajută-ne cu o distribuire, poate un prieten din lista ta poate ajuta“, este apelul pe care colegii din Poliție îl lansează pentru colegul lor.

 

Sumele de bani pot fi donate în contul agentului Călăraș Vasile, cont Reiffeisen Bank RO89RZBR0000060009903752 sau direct la Secția 12 Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel