El este STOIAN - VIDEO. Bestia română din Spania. A fost prins şi încarcerat

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Media spaniolă vuieşte din nou. Un român recidivist şochează Spania: a bătut cu sălbăticie o femeie și i-a furat geanta. Stoian a rezistat doar 6 luni in libertate.

"Da, sunt Stoian, cel ce am lovit acea femeie!" Aşa s-a recomandat agresorul poliţiei spaniole când a fost oprit pentru un aşa zis control de rutină (era căutat în toată Spania de poliţia spaniola) dar a fost recunoscut după un tatuaj ce reprezentau 2 delfini.

Brutalitate MAXIMĂ

Un român de o brutalitate extremă a șocat Spania. Bărbatul a atacat o femeie și a jefuit-o. Scenele, surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat poliția să-l captureze. Suspectul este recidivist. O femeie care se pregătea să deschidă ușa blocului este atacată prin surprindere de un individ. Acesta o lovește cu toată forța în cap și o trântește la pământ.

După câţiva pumni în față și două lovituri de genunchi, agresorul reușește să fugă cu poșeta victimei, iar femeia rămâne năucită pe jos. Imaginile asaltului au fost suprinse de camerele de supraveghere dintr-un cartier rezidențial din Algeciras și au generat o reacție puternică în rândul opiniei publice.

VIDEO AICI>>

Atacatorul se numeşte Stoian Marcel Gongu, are aproape 31 de ani, este român şi are antecedente. Suspectul, dat în urmărire de autorități, a fost prins după 4 zile pe peronul aeroportului din orașul Malaga. Cu toate că s-a ras în cap ca să nu fie recunoscut, agenții l-au identificat după un tatuaj pe care îl are presupusul agresor.

În fața polițiștilor, românul nu a opus rezistență deloc și se crede că se pregătea să fugă în România. Stoian a fost prins cu sprijinul cetățenilor care l-au recunoscut în imagini și au anunțat poliția.

Victima lui este o femeie de 64 de ani care a avut nevoie de internare urgentă la spitalul din oraș. Stoian Marcel Gongu a ieșit din închisoare în 2017, după ce a săvârșit o pedeapsă pentru un omor comis în 2006 în Cadiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel