Știrea din Romania care va rămâne în istoria mondială a anului 2020

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Cotidianul La Nacion, care apare încă din 1870 în Argentina, readuce în prim-plan știrile cele mai ciudate din 2020, culese din întreaga lume. Și o știre din România a  „prins“ un loc în acest top al știrilor neobișnuite.

Deși 2020 va rămâne în memoria populației din cauza angoasei pe care a generat-o noua pandemie de coronavirus, în anul care se termină au existat și multe situații amuzante și neobișnuite. Iată câteva dintre ele:

Înarmați cu cuțite, trei bărbați au atacat un șofer de camion la sfârșitul lunii februarie într-un cartier din Hong Kong pentru a-i fura încărcătura de ... hârtie igienică, în valoare de aproximativ 1.000 de dolari americani. După apariția noului coronavirus, isteria în masă a cuprins consumatorii din întreaga lume care s-au aruncat asupra hârtiei igienice, temându-se că nu va mai exista.

O persoană a urcat într-un autobuz în Manchester în septembrie, cu un piton înfășurat în jurul gâtului și feței, ca o eșarfă. „Nimeni nu a fost deranjat” chiar și atunci când reptila a început să exploreze vehiculul, a asigurat un martor fără să clipească. Posibilitatea de a recurge la măști alternative „nu include o piele de șarpe, mai ales dacă este încă atașată de șarpe”, au precizat autoritățile locale.

Cazul din România care va rămâne în istoria mondială este cel al primarului mort de COVID, dar reales de săteni cu o majoritate covârșitoare. „Adepții săi l-au iubit prea mult pentru a nu-i încredința un nou mandat: Deși a murit pe 17 septembrie de Covid-19, primarul unei mici localități din România a fost reales unsprezece zile mai târziu. Iar după încheierea alegerilor, consătenii s-au dus la mormântul său pentru a-l „felicita” cu lumânările în mână“, titrează La Nacion.

2. -imagine fara descriere- (lanacion.PNG)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel