Știai că poți folosi folia de aluminiu pentru a scăpa de dureri? Iată trei moduri în care o poți folosi

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Știai că poți folosi folia de aluminiu pentru a scăpa de dureri? Iată trei moduri în care poți folosi folia
Știai că poți folosi folia de aluminiu pentru a scăpa de dureri? Iată trei moduri în care poți folosi folia

Cu toții am ajuns să cunoaștem o singură utilizare a foliei de aluminiu, și anume aceea de a înveli mâncarea pentru a o păstra caldă sau rece. Dar știați că folia de aluminiu poate face mult mai mult decât atât? Ea poate fi folosită, de fapt, pentru a vă calma durerile de spate, durerile de picioare sau de gât sau durerile articulare și musculare. 

Da, este adevărat, folia de aluminiu poate fi folosită și ca analgezic. Această tehnică este o metodă de vindecare tradițională chinezească și rusească și poate fi folosită și pentru a vindeca arsurile. 

Acum întrebarea importantă este cum o folosim? 

 

Folia de aluminiu este bună pentru dureri musculare sau articulare

 

Înfășurați folia de aluminiu în jurul brațului, genunchilor, picioarelor sau degetelor, indiferent de locul în care aveți dureri. Lăsați-o pentru întreaga zi sau peste noapte. Înfășurați folia cu un plasture sau un bandaj pentru a o menține la locul ei. Încercați această terapie timp de aproximativ 10 zile și luați o pauză de o săptămână; dacă durerea persistă, repetați terapia.  

 

2. Știai că p... (annie-spratt-ocqclepof40-unsplash.jpg)

 

Folia de aluminiu - pentru arsuri

Puneți zona arsă sub jet de apă rece timp de câteva minute. Dacă pielea nu este deteriorată, atunci folosiți o cârpă curată pentru a șterge zona. Cu toate acestea, dacă este deteriorată, atunci folosiți tampoane de tifon sterile pentru a absorbi apa din rană. Odată ce rana este complet uscată, aplicați un unguent pentru arsuri. Apoi, tăiați folie de aluminiu în bucăți și puneți-le pe rană. Lăsați folia pe ea până când durerea se diminuează.

 

Pentru a face față oboselii 

 

După o petrecere grozavă la un prieten, un lucru pe care îl urâm cel mai mult este să mergem la serviciu. Fie că este vorba de oboseala evidentă care se citește pe față sau de lipsa somnului, folia de aluminiu poate face minuni pentru a face să dispară toate semnele de oboseală. Tăiați folia de aluminiu în bucăți și congelați-le timp de câteva ore. Luați acele benzi congelate și puneți-le pe zonele pe care doriți să le împrospătați, cum ar fi fața, obrajii sau ochii. Țineți-le timp de cel puțin 15 minute. Acest lucru te va ajuta cu adevărat să te simți relaxată.

Uneori, se poate întâmpla să nu aveți un analgezic acasă și să nu fiți în stare să mergeți la farmacie. Ei bine, nu vă faceți griji, suntem siguri că veți avea acasă folie de aluminiu. Dacă nu, atunci, după ce ați citit acest articol, ar trebui să vă procurați neapărat una și să o țineți la îndemână. Nu este nimic rău în a încerca această metodă; este simplă și naturală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel