Stelian Tănase, previziuni despre viitorul lui Rareş Bogdan, în PNL: "Ori va fi exclus, ori va fi şef"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Scriitorul Stelian Tănase vede un viitor cu "două tăişuri" pentru Rareş Bogdan, în PNL.

Acesta suţine că atitudinea lui Rareş Bogdan şi dorinţa lui de a fi mereu "pe prima pagină" ar putea să îi aducă excluderea din PNL sau şefia partidului.

"Ce mă intrigă este insitenţa aceasta de a fi pe prima pagină în fiecare zi, de a genera ştiri, de a fi un one man show al PNL-ului şi al Dreptei, atîrnat în aţe, toată lumea ştie, de Cotroceni. Şi din alte direcţii, dar în principal de Cotroceni.

Adică, să tot agiţi cîte o temă numai ca să fii pe prima pagină şi să fii citat e cam mult. Partidul este altă mîncare de peşte, ca să spunem aşa. Este o lungă listă de membri, cu sute de mii, interesele locale sînt foarte diverse, este o ierarhie a partidului, este un grup parlamentar numeros, sînt multe lucruri acolo, nu e numai persoana lui Rareş Bogdan cum crede el. One man show. Ăsta e rolul pe care-l joacă în esenţă Rareş Bogdan, urmărindu-şi interesele şi de business, şi de putere, şi de tot ce vreţi dumneavoastră.

Nu-l văd cu ochi buni. Eu cred că el va termina exclus din PNL. Sau va fi şeful PNL-ului. N-are alternativă în jocul periculos în care a intrat. (…) El vrea orice pentru mărire, dar din prima zi în care a intrat (în partid – n.a.) ţinta era şefia PNL-ului. Cred că i s-a şi promis, nu ştiu de unde, dar din informaţiile mele, şi am multe informaţii de la liberali, cunosc pe toată lumea acolo, cam aşa a fost jocul. I s-a promis marea cu sarea numai să intre în partid", a spus Stelian Tănase, la Radio Top Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel