Stelian Tănase: "Dăncilă a izbucnit. Criză de plâns"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Stelian Tănase afirmă că președintele PSD, Liviu Dragnea a făcut-o de râs pe premierul Viorica Dăncilă și că deține informații conform cărora știe că aceasta izbucnește în crize de plâns. 

”Problema e la ce presiuni va ceda Viorica Dăncilă: a lui Dragnea și a partidului de guvernământ sau la presiunea UE. Acum eu știu că mai plânge, izbucnește în crize de plâns, am auzit că mai și leșină. E de înțeles. După scena asta, cred că s-a dus acasă și a plâns sau la ea în birou. A făcut-o de râs. Ea va fi schimbată, guvernul va fi schimbat, PSD nu-și poate permite să intre cu acest guvern și cu această imagine în anul 2019, când preluăm președinția UE. Dacă la CEx nu era scandalul cu contestarea lui Dragnea, vorbeau despre cum vor prezida de la 1 ianuarie.” a spus Stelian Tănase, fost director al TVR, la Realitatea TV. 

În conferința de presă de luni, Liviu Dragnea a făcut declarații, alături i-a stat Viorica Dăncilă, care nu a spus nimic. La finalul declarațiilor lui Liviu Dragnea, acesta a plecat, iar premierul a rămas pe loc în timp ce presa se pregătea să-i adreseze întrebări. În acel moment, Liviu Dragnea s-a întors spre Viorica Dăncilă căreia i-a spus ”Haideți” și au plecat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel