Ștefan, un tânăr jandarm din Satu Mare, a murit la 35 de ani. Doi copilași au rămas fără tată: "Odihnă veșnică, Ciupi"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ștefan, un tânăr jandarm din Satu Mare, a murit la  35 de ani. Doi copilași au rămas fără tată Odihnă veșnică, Ciupi
Ștefan, un tânăr jandarm din Satu Mare, a murit la 35 de ani. Doi copilași au rămas fără tată Odihnă veșnică, Ciupi

Un tânăr jandarm,din Satu Mare, tatăl a doi copii, a murit la doar 35 de ani. Ștefan Ciupac s-a internat în spitalul județean la începutul lunii septembrie și s-a stins după două săptămâni.

Subofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, Ștefan Ciupac a ajuns la spitalul județean Satu Mare în 6 septembrie, infectat cu noul coronavirus.

Potrivit unor surse, militarul nu era vaccinat împotriva Covid și avea comorbidități. În 18 septembrie, din cauza complicațiilor, tânărul de 35 de ani a ajuns pe secția de Terapie Intensivă. Din păcate, două zile mai târziu, pe 20 septembrie, jandarmul a fost declarat decedat. În urma lui, Ștefan Ciupac, Ciupi cum îi spuneau prietenii, a lăsat o soție îndurerată și doi copii mici. Rude, prieteni și colegi au trimis și continuă să trimite zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Potrivit presasm.ro, Ștefan va fi condus pe ultimul drum joi, de la ora 13.00. 

Prietenii și foștii colegi sunt îndurerați de vestea tristă:  Sincere condoleanțe, Anca! D-zeu să îți dea putere să treci peste această grea încercare!; Nu cred asa ceva! Sincere condoleanțe familiei. DORMI ÎN PACE CIUPI!, Sincere condoleanțe Anca! Dumnezeu să vă dea putere!!! Sunt absolut șocată!! Nu pot sa cred! Îmi pare rău!; Drum lin, camarade și prieten drag!  Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!; Sincere condoleanțe familiei Ciupac. Dumnezeu să-l ierte pe prietenu și vecinul meu....

 

Bilanț România, 21 septembrie. Record de infectări în valul patru

 

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.789 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 129 de pacienți au murit. Numărul bolnavilor internați la ATI se apropie de 1.000. Până astăzi, 21 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.158.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.082.701 pacienți au fost declarați vindecați. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel