Spotify, topurile anului 2022

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Bad Bunny,de origine portoricană, rapper, cântăreț și ocazional luptător profesionist, a fost încoronat, pentru al treilea an consecutiv, cel mai ascultat artist din lume pe Spotify, cu 18.300 de milioane de reproduceri. Cunoscutul furnizor suedez de streaming audio și servicii media a publicat cele mai populare melodii, artiști și podcasturi din anul 2022. Pe locul doi se află cântăreața și compozitoarea Taylor Swift, iar pe locul trei Drake, rapperul american, cu un record de 50.000 de milioane de vizualizări pe Spotify. În continuare, pe locul patru îl regăsim pe The Weeknd, iar pe locul cinci grupul sud-coreean, BTS.

Top 10 cele mai ascultate artiste feminine din lume, clasamentul este alcătuit din Taylor Swift, Doja Cat, Dua Lipa, Billie Eilish, Ariana Grande, Rihanna, Karol G, Olivia Rodrigo, Adele și Lana del Rey.

Top 10 cei mai ascultați artiști masculini din lume în anul 2022 este alcătuit din Bad Bunny, Drake, The Weeknd, BTS, Ed Sheeran, Harry Styles, Justin Bieber, Kanye West, Eminem, Rauw Alejandro.

Clasamentul celor mai ascultate melodii din 2022 are în top pe „As It Was”, interpretată de Harry Styles, al doilea loc este ocupat de ”Heat Waves” a lui Glass Animals, iar pe locul trei, „Stay”, cunoscuta colaborare dintre The Kid LAROI cu Justin Bieber. Locurile patru și cinci sunt ocupate de două piese ale lui Bad Bunny, „Me porto bonito” și „Tití me preguntó”.

Sursă foto - Pixabay - MIH83

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel