Spania. Un tânăr ROMÂN s-a STINS din viață, în așteptarea unui transplant de ficat. Rudele fac un APEL DISPERAT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tragedie într-o familie de români, în Spania. 

Un tânăr de 25 de ani, tatăl a doi copii, a murit, vineri seara, într-un spital din Madrid. Rudele băiatului fac un apel disperat către toți cei care pot să ajute la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înhumat acasă, la Ștefești, Prahova, informează observator.tv.

Marius Valentin Gantea, 25 de ani, căsătorit şi tatăl a doi copii, între care unul de nici 2 anişori, plecase în Spania pentru un trai mai bun. În noaptea de Revelion, lui Valentin i s-a făcut rău și a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are nevoie urgentă de un transplant de ficat. Din păcate, vineri, 4 ianuarie, deși se găsise un donator compatibil, românul a intrat în comă şi s-a stins.

Citește și Spania. Familie de ROMÂNI, acuzată că a INCENDIAT un bloc. Trei morți, peste 30 de răniți

Familia tânărului este disperată. Vrea să-l înmormânteze pe Valentin acasă, la Ștefești, însă costurile de repatriere sunt de aproximativ 10.000 de euro, sumă de care apropiații nu dispun.

 

Mobilizare uriaşă pentru repatrierea prahoveanului

 


Comunitatea românilor din Spania a reacționat în urma apelului facut de familie, dar şi de presa locală. Până marți sunt mari șanse să fie strânși banii necesari pentru repatrierea corupului neînsuflețit al tânărului născut și crescut la Ștefești.

„Buna seara! Va contactez din Spania pentru a pune la cunoștința dumneavoastra si a publicului român ca aici avem un grup de facebook numit Români în Spania Oficial care a luat la cunoștință decesul tânărului Marius. Acest caz precum și multe altele asemănătoare sunt cunoscute de către administratorul grupului și imediat noi,românii de aici nr punem în aplicare pentru a rezolva aceste cazuri. Suntem ceva mai mult de 84.000 de români înscriși în acest grup. Atat tânărul cat si sotia acestuia făceau parte din grup și au participat acum cateva luni la una dintre multele întâlniri asa numite Party.

Prin acest mesaj vreau sa va spun ca suntem o comunitate destul de mare si intre toti cei activi pe grup vom strânge până marti(termenul limita) suma necesară a repatrierei trupului acestui tânăr cat si banii de înmormântare, biletele de avion ale soției și tot ce este necesar. Cu mult respect,din Spania!", este mesajul transmis de comunitatea românilor din Spania.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel