Spania. Un român și-a sechestrat fiica, ore în șir. Înarmat cu un cuțit, bărbatul amenința că va arunca blocul în aer

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 43 de ani, va fi dus, luni, în fața magistraților, după ce, sâmbătă,  amenința că își va răni fiica de 15 ani cu un cuțit și că va arunca blocul în aer. Polițiștii îl acuză de mai multe infracțiuni: sechestrare, răpire, maltratare, amenințări și intenția de a  arunca în aer imobilul.

Locuitorii din municipiul madrilen Coslada au fost, sâmbătă dimineața, martorii unei scene cutremurătoare. Un bărbat de 43 de ani, de naționalitate română, s-a baricadat în casa sa, situată pe Calle Príncipes de Espana 15, cu cele două fiice ale sale, amenințând că le va ucid. Românu era supărat că partenera sa a depus plângere împotriva lui pentru violență de gen și îi ceruse divorțul, scrie niusdiario.es.

În jurul orei 11 dimineața, când agenții au ajuns la domiciliul românului, acesta s-a închis, în apartamentul în care locuia familia, cu cele două fiice ale sale, pe care le amenința că le va ucide cu un cuțit.

Spania. Român, exploatat de conaționali: Forțat să cerșească 15 ore pe zi, fără apă sau mâncare, iar mai apoi vândut pe 400 de euro

Fiica cea mică, Sara, de 12 ani, a reușit să scape sărind pe terasa casei de alături, doar în pijamale. Cea mai mare, Miriam, care sâmbătă a împlinit 15 ani, a fost ținută cu forța în casă de tatăl ei până după ora 18.00, când a fost eliberată, fără să fie rănită. 

După mai bine de șapte ore de negocieri, românul s-a predat, iar Poliția Națională l-a arestat, acuzat, în principiu, de infracțiunile de reținere ilegală, rele tratamente și răpire, pentru care ar putea primi între șase luni și doi ani de închisoare.

Spania. Povestea româncei, plecată la cules de usturoi, ucisă de iubit pentru că l-ar fi înşelat cu un tânăr de 15 ani. Acasă o aşteptau doi copii

La fața locului au intervenit agenții Poliției Naționale,  Ambulanța, serviciile de urgență și pompierii. Românul  a deschis mai multe butelii cu gaz, iar pompierii au fost nevoiți să pună în funcțiune un sistem de captare a scurgerii de gaz și de prevenire a exploziei clădirii.  Toți locuitorii imobilului au fost evacuați și  s-au putut întoarce în casele abia după ora 19.00.

Germania. Îngrijitoare româncă: „Străinătatea mi-a oferit o viață mai bună”. Un tribunal a decis salariul minim între 9 - 12.000 de euro pe lună

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel