Spania. Un român înarmat a jefuit un magazin. Hoțul l-a amenințat pe proprietar și a fugit cu o pungă plină cu bani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român înarmat a jefuit un magazin. Hoțul l-a amenințat pe proprietar și a fugit cu o pungă plină cu bani
Spania. Un român înarmat a jefuit un magazin. Hoțul l-a amenințat pe proprietar și a fugit cu o pungă plină cu bani

Poliția Națională a arestat un tânăr român, în vârstă de 25 de ani, care ar fi jefuit o unitate comercială din orașul Elche (Alicante). Bărbatul care era înarmat l-a intimidat și amenințat pe proprietarul magazinului și a fugit cu o pungă plină cu bani.

 

Agenții de poliție l-au localizat pe bărbat după amprentele de pe arma care fusese aruncată, în timp ce acestea fugea de la fața locului. Potrivit Poliției Naționale, tânărul român, în vârstă de 25 de ani, a intrat într-o unitate comercială din orașul Elche (Alicante) și, după ce l-a intimidat și amenințat pe proprietar cu o armă, a fugi cu o pungă care conține bani.

Agenții de poliție au audiat martorii și au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins modul în care a fost comis jaful. Astfel, polițiștii au stabilit că jaful a fost comis de o singură persoană, care a fost extrem de violentă. După analizarea imaginilor, polițiștii au amplasat o patrulă în vecinătatea locului jafului și au început să adune probe, care să-i ajute la identificarea infractorului, scrie eldiarioalerta.com.

La scurt timp, un martor le-a spus agenților că a văzut cum autorul jafului a aruncat o armă într-un container, în timp ce fugea de la fața locului. Astfel, polițiștii au găsit arma folosită de tâlhar în containerul de gunoi indicat de martor. După inspecția armei în laboratorul criminalistic, specialiștii au găsit pe ea amprentele presupusului autor. Astfel, pe baza amprentelor a fost posibilă stabilirea identității hoțului. Prin urmare, Poliția Națională  au reușit să-l găsească și să-l aresteze pe tâlhar. Arma folosită de hoț în momentul jafului s-a dovedit a fi una de jucărie, deși, la prima vedere, spun polițiștii, seamănă perfect cu o armă de foc reală. Tânărul în vârstă de 25 de ani, de naționalitate română, a fost pus la dispoziția magistraților, care au dispus trimiterea lui la închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel