SPANIA: Un român își va petrece tinerețea după gratii pentru tâlhării cu violență

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Stoian Marcel Gongu, un român în vârstă de 31 de ani și reședință în Algeciras a primit 7 ani de închisoare pentru două fapte de tâlhărie comise cu violență împotriva a două femei.

Curtea Penală  din Algeciras l-a condamnat pe Stoian Marcel Gongu la șapte ani de închisoare pentru două infracțiuni de tâlhărie cu violență și una de vătămări comise împotriva a două femei. Bărbatul a fost surprins pe camerele video ale clădirii în fața căreia și-a atacat cea de-a doua victimă.

Pe imagini s-a putut vedea cum bărbatul și-a lovit victima în mod repetat când era pe punctul de a suna la ușa casei  unei rude în timp ce vorbea la telefonul mobil. Acesta a venit prin spatele femeii și a lovit-o pe aceasta în repetate rânduri, până când femeia și-a pierdut cunoștința, iar el și-a însușit poșeta și telefonul victimei. Faptele s-au petrecut pe 14 aprilie 2018.

Chiar a doua zi, românul a făcut a doua victimă: o altă femeie care urma să sunela soneria casei în care lucra ca îngrijitoare pentru o persoană în vârstă, a fost abordată din spate de inculpat, lovind-o de asemnea cu mare violență, până când femeia a scăpat poșeta cu care acesta a fugit apoi.

Numai că acest jaf cu agresiune a fost surprins de camerele din clădirea în care urma să intre femeia, jaful devenind viral în toată Spania, făcând astfel posibilă recunoașterea lui, potrivit lavozdigital.es.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, românul Stoian Marcel Gongu, de 31 de ani, cunoscut cu mai multe antecedente, trebuie să-l îi achite victimei celui de-al doilea jaf 10.000 de euro cu titlul de daune vătămările cauzat și 2.162 euro pentru bunurile deteriorate și nerecuperate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel