Spania. Un român și-a SECHESTRAT soția și copilul cu ajutorul fratelui său

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român este acuzat că și-a sechestrat soția și copilul. Acesta a avut parte de ajutorul fratelui său. Femeia, tot româncă, a reușit să scape abia după intervenția oamenilor legii. 

Garda Civilă a arestat un român pentru sechestrarea și agresarea soției sale în vârstă de 20 de ani și a fiicei acestora. Totul a fost posibil cu ajutorul fratelui său și s-a întâmplat într-o fermă din Lorca. Timp de două săptămâni, de când au ajuns în Spania, femeia nu a avut voie să părăsescă locuința. 

La un moment dat, românca a reușit să vorbească la telefon cu mama ei și să îi povestească calvarul prin care trece. Aceasta a fost cea care a anunțat autoritățile. 

Oamenii legii au încercat timp de câteva ore să localizeze ferma, iar apoi au descins în forță. Acolo au mai găsit alți doi bărbați, respectiv tatăl victimelor și celălalt frate al agresorului. 

Victimele au fost transferate la Spitalul Regional Rafael Méndez de Lorca pentru îngrijiri medicale. Mama și fetița au suferit răni care nu le-au pus viața în pericol. 

Garda Civilă i-a arestat pe cei doi români, frați. 

Se pare că mama și fetița au locuit într-o cămăruță, în condiții greu de imaginat. Acela a fost momentul în care românca a spus că nu poate să locuiască acolo, iar românul a obligat-o să stea. 

Autoritățile române din Spania au fost informate despre locația femeii și a fiicei sale, care la rândul lor au contactat victimele pentru a le putea ajuta. 

Victimele au primit cazare și ajutor din partea autorităților, potrivit larazon.es.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel