Spania. Un român, condamnat la trei ani de închisoare și o amendă de 6.000 de euro. Ce au găsit polițiștii în mașina bărbatului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un cetățean român, acuzat de Parchet că a aruncat aproape cincizeci de grame de cocaină, pe fereastra mașinii atunci când a fost oprit de o patrulă a Poliției Locale din Avilés pe 20 iunie 2019, și-a recunoscut faptele și a acceptat o pedeapsă de trei ani închisoare și o amendă de 6.000 de euro.

Bărbatul și-a recunoscut faptele la Curtea Provincială  Avilés  și acest lucru i-a adus o reducere a pedepsei solicitate de Parchet. Potrivit rechizitoriului Parchetului, evenimentul a avut loc pe 20 iunie 2019, la ora 15.00, când bărbatul conducea pe Camino de Heros. L un moment a  văzut o patrulă a Poliției Locale care reglementa traficul.

Cu câțiva metri înainte de a ajunge în dreptul agenților, șoferul a aruncat, prin geamul mașinii, trei pachete, în care era  o cantitate de 49,9 grame de cocaină. De asemenea, oamenii legii au găsit asupra bărbatului și suma de șaptezeci de euro în numerar.

Potrivit estimărilor poliției, drogurile nu erau destinate consumului personal, ci pentru vânzare. Românul ar fi câștigat 8.132 de euro pentru cantitatea de cocaină deținută. Ministerul Public a considerat că faptele constituie o infracțiune împotriva sănătății publice și a solicitat o pedeapsă de patru ani închisoare, precum și o amendă de zece mii de euro. În cele din urmă, după acordul cu apărarea românului, acestuia i-a fost redusă pedeapsa cu închisoarea și amenda, relatează elcomercio.es.

Parchetul a încadrat infracțiunea comisă de român în articolul 368 din Codul penal, care presupune o pedeapsă cu închisoare de la trei la șase ani și o amendă de trei ori mai mare decât valoarea drogului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel