Germania. Român prins la vamă și dus direct la închisoare pentru 2 ani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Sâmbătă (6 martie), poliția federală din Rosenheim a prins un român pe A93. Românul fusese reclamat de mai multe ori la poliție pentru jaf și furt. La întoarcerea sa în Germania a ajuns direct după gratii, unde va sta aproximativ doi ani la închisoare.

Poliția federală a oprit o mașină cu plăcuțe de înmatriculare poloneze la punctul de control al frontierei de lângă Kiefersfelden. La verificarea detaliilor personale ale șoferului, s-a dovedit că tânărul de 42 de ani este căutat cu mandate de arestare de la parchetele din Offenbach am Main și Ulm.

Românul fusese condamnat la patru ani și cinci luni închisoare pentru tâlhărie și pentru furt în unitate cu infracțiune. El a împlinit  deja o parte din pedeapsă înainte de a fi deportat în țara sa natală în 2019.

Dar s-a întors în Germania, deși avea interdicție, astfel că cetățeanul român va trebui să execute pedeapsa privativă de libertate rămasă, în total 732 de zile. Poliția federală l-a dus la unitatea corecțională din Traunstein, anunță Direcția Poliției Federale din München printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel