Italia. Româncă, agresată de un conațional. Bărbatul a umplut-o de sânge, deoarece fata i-a refuzat avansurile

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă împușcată în cap de iubitul italian
Româncă împușcată în cap de iubitul italian

Un român în vârstă de 57 de ani, care locuiește în Trento, a fost arestat pentru vătămare corporală și violență. Acesta a agresat-o pe o tânără, care i-a refuzat favorurile sexuale.

Aseară, o tânără româncă a avut nevoie de ajutorul carabinierilor, deoarece a fost atacată de un compatriot, în a cărui locuință stătea, cu chirie, de câteva săptămâni. Femeia le-a spus operatorilor 112 că a reușit să se iasă din apartament, fugind pe scări. Aici i-a așteptat pe carabinierii Companiei Trento, care au intervenit imediat după apel.

Victima care avea mai multe răni la cap a fost preluată de ambulanță, iar soldații au intrat în apartament, unde l-au găsit pe românul de 57 de ani, într-o stare de ebrietate. De asemenea, carabinierii de la  Unitatea operațională și Radiomobile au găsit și urmele unei lupte, mai multe pete de sânge pe cearșafuri și pe podea, relatează ladigetto.it.
 
Pe lângă sângele din dormitor, carabinierii au găsit în bucătărie un instrument pentru prepararea pastelor, care era murdar de sânge. Din primele informații, se pare că bărbatul a decis să sărbătorească 8 martie printr-o partidă de sex, însă tânăra l-a respins Supărat și nervos, românul a apucat ustensila pentru prepararea pastelor și a bătut-o violent pe fată. Atacatorul a fost arestat pentru tentativă de viol și vătămare corporală agravată și dus imediat la închisoarea Trento, fiind pus la instrucțiunile Autorității Judiciare. Femeia a fost tratată la Spitalul Santa Chiara, unde a fost diagnosticată cu un traumatism cranian pentru care are nevoie de 15 zile de vindecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel