Spania. Trei minore, violate cu brutalitate de gașca unui român: „Am început să țip dar mi-au băgat un șlap în gură”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei minore, aflate în grija instituţiilor pentru protecţia copiilor, au denunțat că au fost victime ale unui viol în grup, într-un apartament de pe strada Jesús de El Antiguo (Asturia). Unul dintre cei patru presupuși autori ai violului este un român de 18 ani, Nicu.

Cele trei minore au depus plîngere împotriva celor patru presupuși agresori, iar Justiția a demarat ancheta, prelevând probe ADN de la locul faptelor, dar și de la victime.

Criminaliștii nu au obținut profilul genetic al autorilor din probele prelevate de la locul faptei, dar au găsit urme ADN în sângele din lenjeria intimă a uneia dintre minorele violate.

Cei patru presupuși agresori, un columbian, un român, un spaniol de origine dominicană și un algerian, au fost arestați și sunt cercetați pentru viol. Minorele, de 16 și 17 ani, care se aflau sub tutela unei fundații private cu sediul în oraşul Oviedo ( capitala principatelor Asturiei) au raportat faptul că au fost agresate sexual de patru tineri într-un apartament de pe strada Jesús, care au profitat de faptul că erau în stare de ebrietate. 

Citește și: Spania. Două minore, îmbătate şi violate de patru bărbaţi. Unul dintre ei era ROMÂN

În luna august, una dintre fetele minore a cunoscut, pe Instagram, un columbian de 21 de ani, JDC, cu care a început o relație. Pe 7 august, fata, împreună cu două prietene s-au întâlnit cu columbianul, care le-a prezentat prietenilor săi: un tânăr de origine dominicană poreclit „La Soga”, un alt român, care s-a prezentat „Nicu” și un tânăr arab, poreclit „El Moro”. Cei patru presupuși agresori au fost arestați și sunt cercetați pentru viol.

Potrivit plângerii au mers apoi la locuința unuia dintre ei, în apropierea străzii Mon. Acolo, povestesc fetele, că au fost violate cu violenţă. Tinerele au recunoscut la Poliție că au consumat băuturi alcoolice, dar nu au fost de acord să întreţină relaţii sexuale.

Curtea de Instrucție numărul 4 din oraşul Oviedo le-a audiat pe tinere care au povestit momentele dramatice prin care au trecut. Una dintre ele a suferit o hemoragie ca urmare a atacului sexual, iar alta a avut un atac de panică.

„Am început să țip dar mi-au băgat un șlap în gură”

 

Fetele au detaliat brutalitatea relațiilor sexuale, în care tânăra de 17 ani a ajuns cu un șlap în gură iar alta, de 16 ani a fost strânsă de gât pentru a o imobiliza. Tânăra de 17 ani, care și-a ratificat plângerea în fața judecătorului, a explicat că în noaptea aceea „am început să țip la început, dar mi-au pus  un șlap în gură și nu am putut cere ajutor”; „Râdeau și, când au terminat, s-au dus la baie să se schimbe de petrecere”. 

A treia minoră care a mers la apartamentul de pe strada Jesús „să bea și să fumeze narghilea” a depus și ea mărturie în instanța  dar spune a plecat înainte ca totul să se întâmple pentru că se simțea „incomodă” cu „aspectul” celor patru tineri, potrivit El Comercio. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel