Spania. Un român, condamnat la plata unei despăgubiri de 60.000 de euro, după ce a lăsat un tânăr fără dinți 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român, condamnat la plata unei despăgubiri de 60.000 de euro, după ce a lăsat un tânăr fără dinți
Italia. Un român, condamnat la plata unei despăgubiri de 60.000 de euro, după ce a lăsat un tânăr fără dinți

Un român a fost condamnat, ieri, la an și jumătate de închisoare și la plata unei despăgubiri de 60.000 de euro, după ce l-a lăsat pe un tânăr fără 14 dinți. Românul a aruncat spre tânăr cu o sticlă de un litru. Victma a fost lovită în față de stilca aruncată. 

 

 

Inculpatul, un cetățean român, și-a recunoscut faptele la Curtea Penală numărul 2 din Palma și s-a declarat autorul infracțiunii de vătămări grave din imprudență. Evenimentul a avut loc pe 21 decembrie 2017. În noaptea incidentului, pe la miezul nopții, victima împreună cu alți trei prieteni se aflau într-o mașină în imediata apropiere a hipodromului Son Pardo. În acea zonă, românul acuzat dormea într-o baracă. Deoarece era deranjat de zgomotul mașinii, românul a încercat să îi determine pe băieți să-și plece, dar fără rezultat.

Deranjat de zgomot, românul a încercat să se răzbune. Atunci când mașina a trecut din nou pe lângă el, cu o viteză de 60 km pe oră, românul a aruncat cu o sticlă de un litru. Din nefericire, sticla a intrat prin geamul deschis și l-a lovit pe unul dintre tinerii în față. Lovitura i-a provocat grave daune băiatului. Acesta a pierdut 14 dinți și a suferit fracturi pe toată fața. Victima a fost supusă unei intervenții chirurgicale, rămânând cu sechele, scrie ultimahora.es.

Avocatul inculpatului, Belén Porcel, a ajuns la un acord cu Parchetul pentru suspendarea pedepsei ce închisoare pentru cinci ani. Astfel, inculpatul român a fost condamnat, ieri, la an și jumătate de închisoare și la plata unei despăgubiri de 60.000 de euro. Deoarece românul nu poate achita toată suma odată, magistrații au decis ca acesta să plătească victimei cel puțin 150 de euro pe lună, timp de patru ani și jumătate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel