Spania. Un român, arestat char în timpul jafului. Intrase prin efracţie într-un restaurant

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Tânăr român, prins la furat în restaurant. În loc să îl protejeze, șapca și gluga l-au dat de gol
Italia. Tânăr român, prins la furat în restaurant. În loc să îl protejeze, șapca și gluga l-au dat de gol

Poliția Națională desfăşoară, în cadrul unui plan operațional de prevenire a jafurilor din locuințe, unități comerciale și vehicule, zeci de controale în municipiul Guadalajara (oraș în provincia Guadalajara, din comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, Spania).  În urma unui apel, oamenii legii au reţinut un român, ca presupus autor al unui jaf, produs într-o cafenea. 

 

În colaborare cu Poliția Locală din Guadalajara, agenţii de la Poliţia Naţională au arestat un tânăr de naționalitate română, care intrase, prin efracţie, în cafeneaua unui hotel central. Românul a reuşit să forţeze una dintre ferestrele unității comerciale.

Acţiunea tânărului a declanșat alarma, iar mai multe patrule de poliţişti s-au deplasat la locului, unde l-au surprins pe hoţ. Acesta a încercat să fugă cu prada pe care o obținuse după ce a forțat sloturile. În rucsacul românului au fost găsite o pungă plină cu monede, două cutii cu monede şi bancnote, o lanternă și mănuși, scrie eldigitalcastillalamancha.es

Pentru a combate acest tip de infracțiuni împotriva bunurilor, Poliția Națională din Guadalajara a stabilit un plac comun de acţiune Poliția Locală. Pe de altă parte, cetățenii sunt rugaţi să sune la 091, unde pot anunţa orice jaf şi furt, la care sunt martori.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel