Șofer român, BLOCAT în Germania: Avea un OBIECT INTERZIS în mașină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român de 24 de ani a fost oprit de un echipaj de poliție în Passau, Germania. Șoferul a trebuit să plătească o amendă de câteva sute de euro și să predea autorităților obiectul periculos pe care îl transporta lângă el.

Luni, 9 noiembrie, la ieșirea din autostrada BAB A3 din Passau Mitte, în jurul orei 17:20, un BMW înregistrat în România a fost verificat de o patrulă de poliție. Șoferul, un român în vârstă de 24 de ani, a putut să ofere ofițerilor documente de identificare corespunzătoare.

Surpriză însă, după ce șoferul a deschis portiera mașinii, iar ofițerii au observat un obiect interzis, o tijă de oțel (un levier), care era ușor accesibilă, în partea dreaptă.

Întrucât achiziția și deținerea unei astfel de tije reprezintă o infracțiune în Germania, în temeiul Legii armelor, obiectul a fost confiscat de poliția federală. După consultarea parchetului, tânărul a trebuit să depună un depozit de garanție de 500 de euro și a putut apoi să-și continue călătoria fără obiectul interzis.

Românul s-a ales cu o plângere penală pentru încălcarea legii armelor, informează Poliția Federală din Passau prin intermediul unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel