Germania. Româncă, luată ostatică și ucisă de iubit. Polițiștii l-au împușcat mortal. Un copil a rămas orfan

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un italian, în vârstă de 46 de ani, a luat ostatică și mai apoi a ucis-o pe iubita sa româncă, în vârstă de 25 de ani, în Tegernsee, oraș din districtul Miesbach, regiunea administrativă Bavaria Superioară, Germania. Într-un final, bărbatul a fost împușcat mortal de polițiști.

Tragedia a avut loc ieri seară, după ce vecinii au alertat autoritățile, la ora 19:24, întrucât au auzit țipete și certuri puternice. Când au ajuns ofițerii, bărbatul ar fi amenințat că o va ucide pe româncă. 

Polițiștii au reușit să spargă ușa apartamentului ca să salveze femeia, însă era prea târziu, italianul deja a înjunghiat-o mortal și stătea lângă cadavru într-o baltă de sânge. Când a văzut ofițerii, bărbatul a început să-i atace cu același cuțit cu care și-a ucis și iubita.

Simțindu-se în pericol, unul dintre polițiști a tras două focuri de armă, împușcându-l mortal pe italian. 

 

Oficial de la Poliție

 

„Marți seară, 10 noiembrie 2020, a avut loc o operațiune a Poliției în Tegernsee. Un bărbat și-a atacat partenerul de viață într-o dispută în apartamentul lor, i-a rănit și i-a amenințat pe polițiști. În cursul operațiunii, suspectul a atacat ofițerii cu un cuțit, după care poliția a folosit arme de foc și, ca urmare, a murit suspectul. Pentru partener, orice ajutor a venit prea târziu, deoarece suspectul i-a provocat anterior răni atât de grave încât a murit. Sub îndrumarea parchetului din München II, poliția penală Miesbach efectuează investigații cu privire la omuciderea împotriva femeii, iar Biroul de poliție penală de stat bavarez efectuează investigații cu privire la utilizarea armelor de foc de către poliție”, se arată în raportul Poliției.

Se pare că românca, împreună cu italianul, aveau un copil. Conform primelor investigații, italianul ar fi recurs la acest gest extrem din gelozie. 

 

Polițiștii, șocați: „Nu a fost niciun caz de acest fel din ultimii ani”

 

„Am amintiri plăcute cu amândoi. Nu ai putea spune niciodată că ceva nu este în regulă. Mai presus de toate, el era un tip drăguț cu care puteai vorbi despre orice”, a spus Francesco Sabbatella, în a cărui restaurant din Tegernsee cuplul se oprea regulat. 

La secția de poliție din Bad Wiessee, angajații au fost șocați. Șeful departamentului Thomas Heinrich și-a întrerupt vacanța. El nu își poate aminti niciun caz de acest fel din ultimii ani. Ultima dată când un ofițer de poliție a trebuit să folosească o armă de foc a fost în 1990. 

Ancheta este în curs, iar procurorii au spus că vor reveni cu informații.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel