Spania. Un român a incendiat casa unei femei, pe care o agresase sexual. Victima și fiul ei au rămas pe drumuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Mossos d'Esquadra îl caută pe bărbatul care, sâmbătă, a dat foc unei locuințe din Ronda Guinardó din Barcelona unde stătea o femeie, împreună cu fiul ei. În momentul incendiului, nimeni nu se afla  înăuntru. În plus, bărbatul avea un ordin de restricție, deoarece o agresase sexual pe victimă. Suspectul este un cetățean român.

Atacatorul nu a incendiat singur locuința. El a fost ajutat de un alt individ, care, după ce a dat foc casei, a doua zi s-a apropiat din nou de proprietate pentru a o amenința cu moartea pe femeie. Imaginile de supraveghere din zonă le-au permis polițiștilor să îl identifice și să îl aresteze pe acesta. În plus, infractorul avea și un cuțit când și-a amenințat victima.

Deși locuința a ars în totalitate, restul apartamentelor din clădire nu au fost afectate și ceilalți locatari s-au putut întoarce în casele lor, după ce pompierii au stins flăcările, sâmbătă dimineața, scrie abc.es.

După incident, mai mulți martori au declarat, pentru agenții Mossos, că doi indivizi au provocat focul, aruncând canistre cu mai mulți litri de lichid inflamabil, după care i-au dat foc și au fugit. Ambii suspecți sunt cetățeni români.

Agenții Mossos încearcă acum să îl localizeze și pe agresorul sexual, care are un ordin de restricție în vigoare.

 

Un alt român a încercat să violeze o chelneriță în toaleta unui club, după ce femeia l-a prins făcând gesturi indecente

 

Un român, în vârstă de 21 de ani, la finalul lunii decembrie, de polițiștii spanioli din La Rioja, în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de abuz sexual.

Evenimentele s-au petrecut pe 27 decembrie, la ora 06:30 dimineața, într-un cunoscut club de noapte din Logroño, când una dintre chelnerițele care lucra în respectiva unitate s-a dus la un moment dat la toaleta femeilor. Acolo, chelnerița l-a întâlnit pe tânărul român care se masturba în fața oglinzii în timp ce se înregistra cu telefonul mobil.

Chelnerița, imediat după ce l-a văzut i-a reproșat atitudinea și i-a cerut să părăsească toaleta, iar în acel moment românul, când a părăsit baia, s-a apropiat de tânără și i-a atins zona vaginală și sânii. Tânăra s-a speriat și a început să se lupte cu românul în timp ce țipa și cerea ajutor.

În acel moment au apărut agenții de poliție. Ei se aflau la locul evenimentelor întrucât în același club de noapte avusese loc o bătaie cu câteva minute înainte, un bărbat fiind arestat pentru o infracțiune de vătămare. Agenții s-au deplasat la victimă pentru a o ajuta în timp ce o altă patrulă de poliție s-a îndreptat spre român. Datorită intervenției rapide a agenților, care se aflau deja la fața locului, l-au arestat pe loc pe român pentru o infracțiune contra libertății și agresiunii sexuale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel