Spania. Un ROMÂN a RĂPIT un cuplu. Urmărire ca-n filme

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un cuplu din Madrid, Spania, a trecut prin clipe de groază după ce un român, în vârstă de 21 de ani, a legat-o pe femeie de scaunul din dreapta al maşinii, iar pe bărbat l-a bătut și l-a încuiat în portbagaj, apoi a fugit de poliţişti.

Potrivit que.es, Garda Civilă din Madrid l-a urmărit ca-n filme pe român, sâmbătă, în jurul orei 01.30. Totul s-a petrecut după ce polițiștii l-au oprit pe român pentru un control de rutină văzând că merge cu farurile stinse deși era miezul nopții. 

Citește și Spania. Fugar român, ARESTAT după ce a făcut scandal într-un bar

Şoferul ar fi încercat să demareze în viteză peste poliţişti, apoi a depăşit barajul acestora şi a luat-o pe un drum lateral, încercând să scape de autorități. Maşina a fost găsită imediat abandonată într-o benzinărie. 

În interiorul mașinii au descoperit o tânără încătușată, iar proprietarul mașinii a fost rănit și încuiat în portbagaj. Ambii au declarat că au fost răpiți în Getafe sub amenințarea armei.

Citește și Spania. Și-a UCIS iubita și a îngropat-o. Un român a fost arestat

Românul a fost în cele din urmă prins și arestat. El este acum acuzat de furt cu violență și intimidare, detenție ilegală, conducere imprudentă, lovirea autorităţilor, răpire şi fugă de controlul poliţiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel