Spania. Un ROMÂN a RĂPIT, BĂTUT și VIOLAT mai multe femei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Român condamnat pentru agresiune sexuală asupra minorilor. Victima ar fi chiar ruda sa
Italia. Român condamnat pentru agresiune sexuală asupra minorilor. Victima ar fi chiar ruda sa

Poliția Național a arestat un român, în vârstă de 29 de ani, în Palma, pentru patru agresiuni sexuale, două dintre ele fiind finalizate, două tentative.

Ancheta a început după o plângere a unei femei care a fost supusă unei agresiuni sexuale la sfârșitul lunii iulie, la scurt timp după miezul nopții, când se afla în Avenidas în Palma așteptând autobuzul într-o stație, informează evz.ro. Un bărbat aflat într-o mașină a oprit și a intrat în vorbă cu victima, oferindu-se să o ducă la destinație. Femeia a acceptat această propunere, însă în loc să o ducă acasă, bărbatul a dus-o într-un alt loc izolat, a lovit-o și a violat-o.

Ulterior, o altă agresiune a avut loc la începutul lunii august, în jurul orei 11 noaptea, când o femeie își plimba câinele prin zona Cala Major. Același suspect s-a apropiat din spate și i-a făcut complimente, victima s-a îndepărtat, dar bărbatul a apucat-o și a încercat să o târască într-o zonă a parcului din apropiere, fără lumină. Victima a rezistat și s-a luptat cu bărbatul, căzând la pământ. Agresorul nu i-a dat drumul, a continuat să o târască de păr, dar femeia a început să urle, ceea ce a alertat vecinii din zonă și l-a determinat pe bărbat să fugă.

 

A ținut-o strâns de gât pe victimă, încercând să o forțeze

 

Agenții Unității de protecție a familiei și femeii (Unidad de Atención a la Familia y Mujer – UFAM) au inițiat o anchetă anevoioasă, în care a fost posibilă identificarea presupusului autor al agresiunilor, obținând probe și dovezi care l-au incriminat în faptele indicate. În plus, s-a constatat că suspectul ar putea fi legat și de o agresiune sexuală consumată care a fost săvârșită la sfârșitul lunii mai, în cartierul Polígono de Levante.

La fel, același tânăr ar fi autorul unei tentative de viol asupra unei alte femei, pe care a întâlnit-o la un bar din zona Avenues. În acel caz, el a ținut-o strâns de gât pe victimă, încercând să o forțeze, dar fără a ajunge la consumarea actului sexual.

 

Suspectul a fost localizat de un agent aflat în timpul liber

 

În cadrul anchetei, a fost obilizat un dispozitiv comun cu Unitățile de Securitate Cetățenească pentru localizarea violatorului. Astfel s-a aflat că nu avea o adresă cunoscută și că se deplasa în vehiculul său în tot orașul. În cele din urmă, suspectul a fost localizat de un agent aflat în timpul liber, în zona de lângă Plaza de Toros, pe 19 august.,

Agentul a sesizat imediat unitățile dispozitivului, procedând la arestarea presupusului pluri-violator. Ancheta rămâne deschisă, deoarece nu este exclus să existe mai multe victime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel