Spania. Un român a încercat să violeze o chelneriță în toaleta unui club, după ce femeia l-a prins făcând gesturi indecente: „Ajutor!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat, în acest weekend, de polițiștii spanioli din La Rioja, în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de abuz sexual.

Evenimentele s-au petrecut vineri, la ora 06:30 dimineața, într-un cunoscut club de noapte din Logroño, când una dintre chelnerițele care lucra în respectiva unitate s-a dus la un moment dat la toaleta femeilor. Acolo, chelnerița l-a întâlnit pe tânărul român care se masturba în fața oglinzii în timp ce se înregistra cu telefonul mobil.

Chelnerița, imediat după ce l-a văzut i-a reproșat atitudinea și i-a cerut să părăsească toaleta, iar în acel moment românul, când a părăsit baia, s-a apropiat de tânără și i-a atins zona vaginală și sânii. Tânăra s-a speriat și a început să se lupte cu românul în timp ce țipa și cerea ajutor.

Citește și Spania. Coșmarul unei românce, vândută și exploatată ani la rând: „Am fost violată când veneam de la școală de cinci indivizi și apoi a început tortura”

În acel moment au apărut agenții de poliție. Ei se aflau la locul evenimentelor întrucât în același club de noapte avusese loc o bătaie cu câteva minute înainte, un bărbat fiind arestat pentru o infracțiune de vătămare. Agenții s-au deplasat la victimă pentru a o ajuta în timp ce o altă patrulă de poliție s-a îndreptat spre român. Datorită intervenției rapide a agenților, care se aflau deja la fața locului, l-au arestat pe loc pe român pentru o infracțiune contra libertății și agresiunii sexuale.

Tânărul român de 21 de ani nu are antecedente la poliție.

 

Un alt român, acuzat de agresiune sexuală, în Italia

 

La începutul lunii decembrie, un alt român a fost arestat pentru agresiune sexuală, de această dată în Italia. Românul, în vârstă de 34 de ani, a încercat să violeze o femeie de 46 de ani, în toaleta stației Alessandrino a metroului din Roma. Victima, o femeie poloneză, în vârstă de 46 de ani, a fost salvată de paznicul stației. 

Potrivit cercetărilor, femeia poloneză în vârstă de 46 de ani și bărbatul de 34 de ani, născut în România, s-au întâlnit într-un bar aflat la câțiva metri de gară. Cei doi au băut o bere și apoi au stat de vorbă. Ulterior, femeia a vrut să meargă la cea mai apropiată toaletă, cea din stația de metrou. Bărbatul de 34 de ani s-a oferit să o însoțească, apoi s-a apropiat de ea și i-a cerut să întrețină relații sexuale. 

Aceasta a refuzat și l-a împins. Refuzul femeii l-a enervat pe bărbat, astfel că acesta a început să fie violent. Românul a început să o sugrume pe victimă, încercând să o dezbrace. Cu toate acestea, țipetele femeii au atras atenția agentului de pază, care a intervenit și a salvat-o, punându-l pe fugă pe bărbatul de 34 de ani. Ulterior, agentul de pază l-a urmărit pe român, iar între cei doi bărbați a izbucnit o bătaie. În cele din urmă, încăierarea s-a terminat o dată cu sosirea poliției, alertată între timp. Astfel, românul de 34 de ani, a fost arestat și acuzat de agresiune sexuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel