Spania. Un român a dat lovitura la Madrid. A deschis un restaurant cu specific spaniol

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
restaurant_spania_ILUSTRATIV
restaurant_spania_ILUSTRATIV

Un sibian și a reuşit să deschidă un restaurant în Spania, în Alcalá de Henares, lângă Madrid. Spre deosebire de alţi români care au mizat pe tradiţia de acasă, Darius a optat pentru stilul spaniol şi a avut succes.

 

Un restaurant spaniol gestionat de un român nu este ceva foarte des întâlnit în Spania. Darius Traian Suciu a investit într-un restaurant spaniol cu toate dotările necesare. Prima lui afacere a creat-o la 19 ani, în România, după care a emigrat în Spania.

În urmă cu 5 ani a deschis uşile la „Puro Bouquet”, restaurantul său din Alcalá de Henares. Darius are acum 5 angajaţi, este apreciat tocmai pentru specificul spaniol, iar clienţii săi îl întreabă despre mâncarea românească şi despre România, potrivit Mediafax. 

Pandemia i-a dat însă planurile peste cap şi acum face eforturi uriaşe ca să depăşească criza din sectorul Horeca, afectat de restricţiile sanitare tot mai dure. „Scoatem bani din buzunar ca să rezistăm. Vom vedea cine o să închidă şi cine o să reziste. De multe ori sunt nişte chestii inutile, dar legea e lege şi trebuie să le respectăm. Totul depinde de guvern”, a mai spus Darius Traian Suciu.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel