Spania. Un român a atacat o prostituată și a refuzat să-i plătească serviciile. Tânăra l-a reclamat la Garda Civilă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român a atacat o prostituată și a refuzat să-i plătească serviciile. Tânăra l-a reclamat la Garda Civila
Spania. Un român a atacat o prostituată și a refuzat să-i plătească serviciile. Tânăra l-a reclamat la Garda Civila

Un român a apelat la serviciile unei prostituate prin intermediul unui site specializare, apoi cei doi s-au întâlnit la hotelul Las Ventas de Utebo din orașul Zaragoza, unde bărbatul era cazat. După ce relațiile sexuale au fost consumate, în loc de bani, tânăra a primit bătaie. Presupusul agresor a fost arestat.

Evenimentele, anchetate de Garda Civilă din orașul Zaragoza, au avut loc în zorii zilei de vineri. Potrivit tinerei, ea a mers la unitatea hotelieră, după ce a vorbit cu un român. Cei doi au convenit că bărbatul va achita 130 de euro, pentru serviciile pe care urma să le presteze femeia.

Totul a decurs conform celor convenite și fără violență. După consumarea relațiilor sexuale, prostituata a cerut banii promiși.  Însă românul a strâns-o de gât, a aruncat-o la pământ și a tras-o de păr prin camera de hotel. La un moment, tânăra a reușit să scape și a mers la secția de poliție unde a depus o plângere. Suspectul a fost arestat, fiind acuzat de violență și vătămare corporală.  Asistat de avocatul său, Ignacio Sarraseca, românul a negat atacul, dar a recunoscut că nu a plătit cei 130 de euro, suma care fusese stabilită înainte de întâlnirea cu prostituata, scrie elperiodicodearagon.com.

Românul le-a spus polițiștilor că a vrut să-i plătească tinerei serviciile presate printr-o aplicație mobilă, dar a survenit o problemă cu banca. În acel moment, prostituata a devenit agresivă și l-a amenințat că va chema Garda Civilă. După ce a dat o declarație, românul a fost eliberat, în așteptarea cererii instanței.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel