Italia. Minor român, plătit de un pianist celebru pentru relații intime: Muzicianul, șantajat de fratele băiatului

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un pianist de 40 de ani, profesor de muzică în Pavia, este judecat pentru act sexual cu un minor. Împreună cu acesta, fratele minorului, un cetățean român în vârstă de 26 de ani, este acuzat că l-a împins pe fratele său mai mic să se prostitueze.

Profesorul a plătit pentru a face sex cu băiatul de 16 ani, căriua i-ar fi oferit bani și pachete de țigări în schimbul unor întâlniri sexuale, care ar fi avut loc în apartamentul său. Dar când fratele minorului, românul de 26 de ani, a aflat despre aceste lucruri, a mers la profesor cerându-i 5.000 de euro pentru a nu divulga aceste fapte.

Acuzațiile, susținute în instanță de procurorul Alberto Palermo, nu au fost încă dovedite. Procesul, în fața completului de judecători prezidat de Luisella Perulli, tocmai a început. În octombrie, pianistul va fi audiat în instanță. El va putea să dea versiunea sa, confirmând sau adăugând alte detalii la cele declarate în 2017, când agenții brigăzii mobile din Pavia au început să investigheze. Muzicianul spusese că nu știa că băiatul era minor. Și că, în orice caz, banii fuseseră dați ca o manifestare de prietenie.

Muzicianul, șantajat de român

 

Totul a început când profesorul de muzică a mers la poliție pentru a anunța că a fost victima unui șantaj. Acesta le-a povestit că tânărul de 26 de ani, de origine română, după ce a aflat că a avut o relație cu fratele său, i-a cerut bani, 5.000 de euro, pentru a nu-i face publică homosexualitatea. Muzicianul, încolțit, plătește de două ori suma cerută.

La a treia solicitare, agenții brigăzii mobile au intervenit și l-au arestat pe românul de 26 de ani, care a fost judecat și condamnat pentru șantaj. Dar investigațiile, coordonate de comisarul adjunct Andrea Lenoci, nu se opresc. Din mesajele pe care muzicianul le-a pus la dispoziția poliției pentru a investiga șantajul, a reieșit clar că pianistul a întreținut relații cu un băiat de 16 ani, deci minor.

Muzicianul nu a negat relația, dar a negat că ar fi știut de vârsta minoră a băiatului. Băiatul, care a fost audiat, confirmă întâlnirile din casa pianistului și le spune agenților că întotdeauna primea ceva în timpul relațiilor sexuale. Uneori era vorba de 20 de euro, alteori de un pachet de țigări, potrivit La Provincia Pavese.

Minor român, plătit de un pianist celebru pentru relații sexuale

 

Acuzația pornește de aici: muzicianul trebuie să răspundă pentru prostituție infantilă pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor în schimbul unor sume de bani. Avocatul său, Francesco Castelli din Pavia, va încerca să demonteze acuzația. "Consider că este oportun să mențin un profil de confidențialitate din cauza sferei personale a celor implicați - s-a limitat să declare -, dar sunt convins că va ieși la iveală nevinovăția".

Împreună cu muzicianul, este judecat și fratele victimei, în vârstă de 26 de ani. Potrivit ipotezei acuzării, nu numai că ar fi știut că fratele său, care era minor, întreținea relații sexuale cu muzicianul, dar l-ar fi determinat chiar să întrețină această relație. Versiunea apărării, susținută de avocatul Fabrizio Aronica, este, dimpotrivă, că bărbatul nu știa despre întâlniri și că s-a confruntat cu muzicianul abia după ce le-a descoperit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel