Spania. Tânără româncă, spaima comercianților și clienților dintr-un centru comercial, arestată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Tânără româncă, spaima comercianților și clienților dintr-un centru comercial, arestată
Spania. Tânără româncă, spaima comercianților și clienților dintr-un centru comercial, arestată

O tănără care le distragerea atența comercianților și clienților, pe care și îi lăsa fără portofele, serviete, computere, telefoane a fost identificată de ofițerii de poliție din Carabanchel.

Fata a fost reținută datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere, care au surprins-o în flagrant, în momentul n care a furat un computer. Imaginile unui jaf au fost transmise, joi, de un post tv, comercianții din zona Vista Alegre și Carabanchel au putut identificat hoțul. Este vorba de o fată de naționalitate română, care opera în cartier de cel puțin un an,  pe care Poliția a identificat-o. Tânăra a fost arestată, fiind acuzată de mai multe furturi. În ultima vreme, ea a fost văzută, mai ales, în strada La Laguna, în supermarketul Día, dar și  în alte unități comerciale.

Ultima dată, fata a reușit să sustragă laptopul unui bărbat, Carlos, care spune că „că nici nu a observat”. Carlos a povestit că avea servieta cu laptopul pe un scaun lângă tejghea. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vedea cum tânără se apropie, ia servieta și a ieșit repede din supermarket. „Este îmbrăcată bine și arată bine, așa că nici nu bănuiți”, spune Carlos, relatează telemadrid.es.

Fura portofelele persoanelor în vârstă

 

Unii comercianți spun că au avut clienți, care intrau în magazine și le spuneau că fata îi urmărește și că le este teamă. De multe ori era însoțită de doi bărbați și că, de obicei, fură portofele. Proprietarul unei cafenele susține că tânăra a furat portofelele mai multor clienți în vârstă.

Elio spune că, tânăra a intra, acum 8 luni, în barul său, La Casa del Cham și a cerut pâine prăjită la micul dejun. Ulterior, a furat portofelul, cu toți banii, actele și cardurile de credit. Apoi, tânăra a încercat să scoată, cu cardurile, bani de la banca din Cuenca.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel