Spania. Tânără româncă răpusă de un anevrism. Familia Gabrielei, strigăt disperat pentru a-i aduce în România măcar cenușa

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela avea doar 45 de ani când un ucigaș tăcut, un anevrism cerebral, a răpit-o mult prea devreme de lângă cei dragi. Familia sa vrea să aducă în România măcar urna cu cenușa româncei, însă costurile sunt enorme acum, în contextul pandemiei de coronavirus.

Gabriela lasă în urmă un soț împietrit de durere, cu unele probleme de sănătate și el, și o fiică. Durerea este și mai mare pentru mama ei, care nu poate pleca în Spania pentru a-și conduce fiica pe ultimul drum.

„Prea tânăra și plină de viață... ne-ai lăsat pe toți consternați de dispariția ta, erai un suflet iubitor și săritor și bun pentru toți. Astăzi apelez la toți prietenii noștri un gram de umanitate, a murit în spital în Guadalajara de un anevrism și fratele și soțul nu o pot scoate de la morgă întrucât costurile sunt destul de ridicate. E nevoie de suma de 7500 de € pentru a putea fi scoasă și incinerată, în condițiile în care suntem acum obligați cu Coronavirus. Apelez la bunătatea fiecăruia dintre voi să punem mâna de la mâna sa putem ajuta să o scotem de la morga. Cea mai mică donație este bine venită și mulțumită de noi pentru voi toți. Contul bancar ES53 2038 4404 7930 0045 7518 este al fratelui, Sorin Gherasim “, scrie Daniela, o apropiată a femeii, pe un grup de socializare.

„De astăzi draga noastră prietenă Gabriela Latcan Gherasim a devenit un înger! Dumnezeu să te odihnească în pace! Dragii mei prieteni, vecini, haideți băieți și fete, mâna de la mână. Puțin câte puțin să ajutăm familia să scoată cadavrul de la morgă și sa poată avea o înmormântare creștinească ca la ortodocși! Vă mulțumesc tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile!“ este mesajul Cameliei, una dintre prietenele sale pe un grup de români în Spania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel