SPANIA: Tânăr român, ÎMPUȘCAT din RĂZBUNARE de un englez beat, în fața unui club de noapte

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român de 36 de ani, care lucra ca paznic al unui club de noapte din Benidrom, Spania, a fost rănit de un cetățean britanic ce încerca să intre în local. Pentru că era prea beat, paznicul nu i-a permis accesul, iar englezul s-a răzbunat.

Un tânăr român de 36 de ani, ce se afla în timpul serviciului, a fost împușcat de un cetățean britanic, aflat în stare de ebrietate. Românul era paznic la un club de noapte în „zona engleză“ din Benidorm, Spania.

Martorii spun că două persoane în stare de ebrietate au încercat să intre în unitatea păzită de român. Văzând starea în care se aflau, portarul nu le-a permis accesul. Mai târziu, una dintre persoane s-a întors într-o mașină, a parcat în fața clădirii, a coborât din vehicul și s-a răzbunat pe paznicul român, împușcându-l de trei ori în picior cu o armă de calibru mic, potrivit levante-emv.com. 

 

Deși rănit, tânărul român a putut să ajungă pe picioarele sale până la cea mai apropiată unitate de poliție. El i-a informat pe agenții Poliției Locale despre cele întâmplate și s-a început de îndată căutarea trăgătorului, fiind reținut câteva minute mai târziu pe bulevardul Ametlla del Mar din apropierea localului. În mașina sa a fost identificată arma cu care a tras asupra românului. Agresorul, potrivit Poliției Locale, este un cetățean britanic de 46 de ani.

Tănărul român a fost tratat la o clinică privată din orașul Benidrom, unde agenții de la Poliția Locală i-au luat declarația.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel