Spania. Tânăr român, care a furat o mașină, apoi a lovit o gravidă și 4 polițiști, arestat în aplauzele cetățenilor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Tânăr român, care a furat o mașină, apoi a lovit o gravidă și 4 polițiști, arestat în aplauzele cetățenilor
Spania. Tânăr român, care a furat o mașină, apoi a lovit o gravidă și 4 polițiști, arestat în aplauzele cetățenilor

Un român de 18 ani a furat o mașină și a fugit cu agenții pe urmele lui într-o urmărire ca în filme. A fost prins abia după ce a lovit un autoturism al Poliției și a rănit o gravidă. Când oamenii legii l-au prins și l-au încătușat, oamenii au început să aplaude.

Pe 28 februarie, un român care în decembrie împlinise 18 ani și n-avea permis de conducere, alături de alți trei adolescenți, a furat o Honda Accord chiar în centrul capitalei spaniole. Patru persoane au fost arestate, după ce mașina care era urmărită de Poliția Națională a ajuns pe trotuarul din Calle de Serrano, în Madrid.

Șoferul, un cetățean român, de 18 ani, nu a oprit la semnale sonore ale poliției, motiv pentru care agenți iau decis să urmărească automobilul care gonea prin oraș. În unele momente ale urmăririi românul a condus cu peste 110 kilometri pe oră pe străzi unde nu putea depăși 60 km/h. Polițiștii au putut să-l oprească doar după ce au pus o mașină în fața lui. Tânărul a lovit violent autospeciala forțelor de ordine și mașina pe care o conducea a ajuns pe trotuar, unde a lovit o gravidă, un biciclist, un alt automobil, mai multe bănci și copaci.

Patru agenți au fost și ei răniți. Polițiștii l-au scos de la volan în pumni și sub amenințarea pistoalelor și au descoperit că românul fusese arestat în urmă cu 10 zile pentru un furt. De asemenea, comisese mai multe infracțiuni când era minor. Trei dintre cei patru polițiști duși la spitale din Madrid au fost externați, unul necesitând o supraveghere mai atentă.

Agenții i-au arestat și pe ceilalți trei ocupanți ai mașinii, minori, care după accident au încercat să fugă. Toți patru sunt acuzați de furt, deteriorare, vătămare, nerespectarea regulilor de circulație și atac împotriva unui ofițer de poliție. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel