Spania. Tânăr român, bătut până la comă și abandonat într-o dubă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român care a fost bătut cu bâtele de doi indivizi se află în continuare în stare foarte gravă la spital, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la cap. Totul a pornit de la o altercație în trafic.

Anchetatorii cred că o ceartă legată de o problemă de circulație este la originea bătăii brutale care a trimis un român la spital, detaliază Corpul de Control.

Garda Civilă a arestat doi bărbați în legătură cu agresiunea asupra unui alt bărbat care a fost găsit în interiorul unui vehicul parcat în Torre Pacheco. Arestații sunt doi localnici, unul spaniol și celălalt de origine marocană, și, după ce au fost duși la Tribunalul Guardia de San Javier, au fost eliberați cu acuzații și cu un ordin de restricție din partea victimei sale.

Unul dintre suspecți s-a predat, iar celălalt a fost arestat la câteva ore după. Surse apropiate victimei spun că ambii subiecți au avut în permanență o atitudine încrezută și sfidătoare. Aceștia sunt în continuare cercetați pentru vătămare corporală gravă și omisiunea obligației de a acorda asistență.

Spania. Tânăr român, bătut până la comă și abandonat într-o dubă

 


Benemérita a trimis vineri un comunicat de presă pentru a detalia că a numit operațiunea 'Homeless' și precizează că "evenimentele s-au petrecut când ocupanții a două vehicule au început o urmărire pe străzile din Torre Pacheco care i-a condus până la un drum rural de la periferia orașului, unde au coborât.

Cele două persoane care ocupau unul dintre autoturisme, de înaltă ținută, s-au îndreptat spre victime: un cetățean ecuadorian și un altul de naționalitate română, și au inițiat un atac. Cei doi au reușit să contacteze un prieten, care a alertat serviciile de urgență.

Victima a fost lovită cu un obiect contondent și a fost lăsată grav rănită și inconștientă la fața locului, fiind abandonată de agresorii săi, care i-au lovit și mașina și i-au încărcat mai multe geamuri“, transmit oficiali din poliția spaniolă, citează La opinion.

La puțin timp după ora două dimineața, avertismentul a fost dat: în interiorul unei dube parcate în centrul orașului, mai exact pe strada Virgen del Pilar, se afla o persoană rănită și inconștientă. La fața locului s-au deplasat mai întâi polițiștii de la Poliția Locală, care, văzând starea bărbatului,  au alertat pentru a mobiliza o ambulanță la fața locului.

Personalul medical s-a deplasat rapid pe strada unde era parcat autovehiculul și acolo au găsit un bărbat, în partea din spate a dubei, care sângera abundent la nivelul capului. A fost dus la Virgen de la Arrixaca. De la acest spital a confirmat că rănitul a fost internat direct la Terapie Intensivă, unde a rămas. Surse apropiate anchetei au detaliat că acesta se afla în comă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel