Spania. Tânăr român, autorul unui atac criminal: A intrat cu mașina în mulțime

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția din Barcelona a arestat, noaptea trecută, un bărbat de naționalitate română ca autor al unei presupuse infracțiuni de tentativă de omor, după ce a încercat să treacă peste clienților unui bar cu mașina lui.

Evenimentele s-au petrecut joi, în jurul orei locale 22.00, în Sant Andreu. Bărbatul, de naționalitate română și vârstă medie, a intrat în plin cu mașina pe terasa unui bar unde stăteau mai mulți oameni.

Din fericire, vehiculul a lovit un stâlp și astfel a fost evitată pierderea de vieți omenești.

Acțiunea rapidă a locuitorilor și a Poliției din Barcelona a permis arestarea rapidă a bărbatului. Anchetele efectuate de poliția orașului la fața locului au confirmat că bărbatul avea intenții clare de a conduce mașina peste unul dintre clienții barului La Taverna din cauza unei tensiuni personale între ei.

Bărbatul, care a fost arestat pentru tentativă de omucidere, avea 0,53% alcool pur în aerul expirat, o rată de două ori mai mare decât este permis.

Bărbatul arestat, care are mai multe antecedente, după cum a aflat ElCaso.com, a fost predat către Mossos d’Esquadra, urmând a fi prezentat apoi pentru reținere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel