Spania. Tânăr român, atac FEROCE într-o parcare: A furat 20.000 de EURO apoi a vrut să o calce cu mașina pe victima sa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Garda Civilă din Alicante a arestat un tânăr de 33 de ani de naționalitate română care a jefuit un cuplu în San Juan. Urmărit de păgubiți după ce i-au lăsat fără 20.000 de euro, bărbatul a condus în direcția femeii, încercând să dea cu mașina peste ea

Românul, care este acuzat de o infracțiune de tâlhărie cu violență și intimidare, două infracțiuni de vătămare gravă și trei infracțiuni de tâlhărie în interiorul a trei vehicule, a avut un mod de operare determinat și structurat. El a ales victimele după care s-a interesat despre programul lor, orele de intrare și ieșire de la locul de muncă și ulterior le-a studiat toate mișcările, potrivit Gărzii Civile. 

În cazul cuplului din San Juan, victimele dețineau o afacere, iar la sfârșitul zilei luau cu ei încasările din ziua respectivă. Astfel, atunci când cuplul a decis să facă cumpărăturile într-un supermarket din Mutxamel, românul i-a urma îndeaproape cu un alt vehicul. Odată ajuns în parcare, a acoperit plăcuțele de înmatriculare și și-a schimbat hainele pentru a nu fi recunoscut. Profitând de momentul în care femeia s-a urcat în mașină, hoțul i-a atacat pe amândoi în mașina lor și, după o luptă puternică, a reușit să îi smulgă femeii poșeta, unde avea banii.

A plecat cu 20.000 de euro din geanta femeii

 

Femeia avea 4.000 de euro în numerar și cecuri în valoare de 18.000 de euro, alături de numeroase documentații de la compania pe care o conduce. Într-o încercare disperată de a-și recupera bunurile personale, a încercat să ajungă la autor. Hoțul s-a urcat în mașina și a lut-o la goană, încercând să scape de femeie într-o tentativă a a da peste ea cu autoturismul. Pentru a evita lovitura, bărbatul s-a aruncat la pământ și a reușit să o salveze pe soția sa, în fața ochilor mai multor martori.

Victimele, care au suferit diverse răni, toate minore, se recuperează acasă. Vehiculul folosit de autor pentru a comite infracțiunile a fost rechiziționat și pus la dispoziția Autorității Judiciare. Deținutul a fost pus la dispoziția Tribunalului de Instrucțiuni din Alicante, care a dispus arestarea sa fără cauțiune, potrivit Las Provincias.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel