Spania. Sute de comentarii după ce un român a pipăit în direct un reporter TV din Madrid - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Român arestat după ce a pipăit în direct un reporter TV din Madrid - VIDEO / Foto: Captură video youtube
Spania. Român arestat după ce a pipăit în direct un reporter TV din Madrid - VIDEO / Foto: Captură video youtube

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat în Madrid, după ce a pipăit fesele unei reporterițe în timpul unui reportaj la televiziunea locală. Femeile sar în ajutorul jurnalistei în comentarii.

Incidentul a avut loc în timp ce jurnalista Isa Balado realiza un reportaj despre un caz de agresiune asupra comercianților care au reacționat la o tentativă de jaf.

 

Un român a pipăit o jurnalistă în timpul unui reportaj live

 

Tânăra jurnalistă se afla în mijlocul unui reportaj în direct la fața locului atunci când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și a atins-o pe fesieri, punând întrebări despre canalul de televiziune pentru care lucrează.

Român arestat în Spania, după ce a agresat sexual în direct o reporteriță. Imaginile au ajuns pe Internet - VIDEO

Întrebată ulterior în timpul transmisiei dacă a fost pipăită, Isa Balado a confirmat incidentul.

"Da", a spus ea stânjenită, întorcându-se spre bărbat și adresându-i o întrebare directă.

"Oricât de mult ai vrea să ne întrebi pentru ce canal lucrăm, chiar trebuie să-mi atingi fundul?", spune femeia conform presei spaniole.

Bărbatul a început prin a râde, negând că ar fi făcut ceva greșit, dar apoi și-a cerut scuze și a continuat să se holbeze la jurnalista deranjată, în timp ce ea îi implora să o lase să își facă treaba.

 

Luptă pentru dreptate în comentarii

 

„Un alt bărbat român care merge țeapăn, crede că totul îi merge mână în mână, genul ăsta de oameni care vin în Spania și sunt obișnuiți să facă ce vor, cu femeile”, scrie o persoană.

În susținerea ei și a jurnalistei care a fost victimă a agresiunii sexuale în direct la tv, fără ca bărbatul acela să aibă vreo jenă, zeci, dacă nu sute de fete au lăsat comentarii cerând dreptate.

„Nu o să obții o întâlnire făcându-te lingușitor cu femeia, trebuie să ai un pic de respect de sine. Sunt peste 100 de comentarii și 90% din comentarii sunt bărbați care lingușesc femeile. Este evident că ceea ce face tipul este urât, dar nu trebuie să vă petreceți toată ziua încercând să arătați câtă dragoste aveți pentru femei și spunând cât de răi sunt bărbații (când sunteți bărbați), pentru că femeile își vor da seama că obiectivul este să le faceți lingușeli”, scrie o fată.

„Mulți bărbați cred că femeilor nu le pasă când sunt atinse fără consimțământ, încercați să vă amintiți când erați copii și cineva mai în vârstă vă speria, aceeași frică este cea pe care o simte o femeie când i se întâmplă așa ceva, nu știe ce să facă. De aceea bărbații ar trebui să respecte și să aibă grijă de aceste ființe fragile și speciale. Eu sunt bărbat și îmi este foarte rușine că există astfel de tipi fără educație, aș vrea să-i arăt acelui tip o scenă în care în loc de jurnalistă era mama lui, care a fost atinsă acolo ar învăța să respecte femeile.”, scrie și un bărbat.

 

Bărbatul a fost arestat pentru agresiune sexuală și hărțuire

 

Poliția a fost chemată la fața locului, iar bărbatul român a fost arestat pentru agresiune sexuală și hărțuire. El a fost dus la secția de poliție locală, unde s-a deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Incidentele de agresiune sexuală și hărțuire în spațiile publice au devenit tot mai frecvente în multe orașe din întreaga lume. În acest caz, promptitudinea cu care poliția a intervenit și a arestat presupusul agresor arată importanța luării în serios a astfel de incidente și asigurarea că vinovații sunt trași la răspundere în fața legii.

Reporterii și jurnaliștii care lucrează în domeniul mass-media se confruntă adesea cu situații de risc în timpul acoperirii evenimentelor sau a știrilor în locuri publice, iar protejarea integrității lor este esențială pentru buna desfășurare a meseriei lor.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel