Spania. Șofer român, pericol în trafic. A condus beat și pe contrasens pe o autostradă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Șofer român, pericol în trafic. A condus beat pe contrasens pe o autostradă
Spania. Șofer român, pericol în trafic. A condus beat pe contrasens pe o autostradă

Agenții Poliției Naționale au arestat, duminică, la Gandia un bărbat de 43 de ani, de origine română. Acesta este acuzat de infracțiuni împotriva siguranței rutiere,  după ce a condus mai mult de un kilometru pe contrasens și refuzat să urmeze indicațiile agenților. 

 

 

Evenimentele au avut loc, duminică, în jurul orei două dimineața, la Gandia, când o patrulă de polițiști a observat un vehicul cu numere de înmatriculare românești care conducea în sens opus pe autostrada Grau, punând în pericol siguranța rutieră. Prin urmare, agenții de poliție l-au urmărit pe șofer mai mult de un kilometru până au reușit să-l oprească, scrie saforguia.com

În mașină se aflau trei persoane, iar când au vrut să le identifice, șoferul a refuzat în repetate rânduri, să iasă din vehicul. Forțele de ordine au fost nevoite să-l rețină pe șoferu care a opus rezistență . Ulterior, a fost efectuat și un test de etilotest, care a ieșit  pozitiv. Restul persoanelor din mașină au declarat că veneau de la o petrecere și mergeau spre l'Eliana. Celelalte două persoane a fost amendate, pentru încălcarea regulilor COVID, impuse de autorități. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel